Mob Psycho 100 Animesinin 2. Sezonu 2018'de NYC'de Prömiyer Yapacak
Ayrıca, 16 Kasım'da Setsuo Ito'nun imza günü olacak.

Anime NYC'nin personeli, bu yılki etkinliğin, Mob Psycho 100 animesinin ikinci sezonu olan Mob Psycho 100 II'nin dünya prömiyerinin 17 Kasım'da gerçekleştirileceğini açıkladı. Shigeo “Mob” Kageyama'yı seslendiren oyuncu Setsuo Ito (aşağıdakı resimde), gösterime katılacak. Ayrıca, prömiyer etkinliğinde oyuncu kadrosu ve personellerin yorum videoları gösterilecek ve hediyeler verilecek.

Ek olarak, Ito 16 Kasım'da Mob Psycho 100 panelinde, imza günü olacak . Ito'nun diğer rolleri arasında Anime-Gataris'den Kai Musashikai ve Kaptan Tsubasa'dan Kenichi Iwami bulunuyor.

Image

Mob Psycho 100 animesinin ikinci sezonu Japonya'da Ocak ayında televizyonda prömiyer yapacak. Mart ayında ikinci sezonun olacağı açıklanmıştı. Yönetmen Yuzuru Tachikawa, ilk sezondakı BONES'teki personelin değişmeyeceğini söyledi.

Japonya'nın ilk sezonu Temmuz 2016'da Japonya'da prömiyer yaptı ve Crunchyroll, seriyi İngilizce altyazılı olarak yayınladı. Funimation animeyi İngilizce dublajlı yayınladı ve bir home videoyu piyasaya sürdü.

Animenin hikayesi şöyle:

Kageyama Shigeo (nam-ı diğer Mob) psişik güçlere sahip 8. sınıf öğrencisidir. Genç yaşından itibaren doğaüstü güçlerini pek çok alanda sergileme fırsatı bulsa da bu özelliklerinin insanlar tarafından hoş karşılanmadığını görünce güçlerini giderek içinde saklamaya başlar. Artık tek arzusu, sınıfındaki Tsubomi adlı kızla arkadaşlık kurmak ve psişik güçlerini nasıl kullanacağını öğütleyen "rehberi"yle birlikte hayattaki amacını keşfetmektir.

Etkinlik, 16-18 Kasım tarihleri arasında New York'da Javits Center'da yapılacak.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları