Missions of Love Mangasının Live-Action Uyarlamasının Afişi Yayımlandı
Toyama Ema'nın eseri olan Watashi ni xx Shinasai! (Missions of Love) mangasının live-action uyarlaması için afiş yayımlandı.

Missions of Love mangasının film ve dizi uyarlaması adına açılan resmi hesabı, film ve dizi afişini paylaştı. Aynı zamanda Comic Natalie sitesinde de filmden ve diziden kareler paylaşıldı. O fotoğraflara da şuradan bakabilirsiniz.

                          Image


25 Mart'ta MBS'te, 27 Mart'ta da TBS'te ilk olarak 4 bölümlük dizisi çıkacak. Daha sonra da 25 Haziran'da filmi Japonya'da gösterime girecektir.  Yamamoto Touru, filmde ve dizide yönetmen olacak.

Mangayı Kuzey Amerika'da yayımlayan Kodansha Comics, manganın konusunu şöyle anlatıyor:

"Himuro Yukina, bir telefon romancısıdır. Paylaştığı aşk rohikayelerini okuyan takipçilerini daha da tatmin etmek için birinci elden kendisi aşkı tatmaya karar verir. Peki kızımız bu buz gibi şöhretiyle bu "erkek arkadaş" rolünü birine isteyerek nasıl oynatabilir? Tabii ki de okulun en popüler çocuğuna şantaj yaparak!"

Toyama, bu ödüllü mangayı Kodansha'nın Nakayoshi dergisinde 2009'da yayımlamaya başlamıştır ve 2015 haziranında bitirmiştir. 2 Mart'ta da manga için Watashi ni xx Shinasai! Couple-hen arcını yayımlayacak.


Kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları