Miss Kobayashi's Dragon Maid Animesinin 2. Sezonu Geliyor
Salı günü, manganın yaratıcısı olan Coolkyoushinja Miss Kobayashi's Dragon Maid mangasının sekizinci cildinde manganın ikinci bir anime sezonuna uyarlanacağını açıkladı.

Coolkyoushinja, Mayıs 2013'te Monthly Action dergisinin açılış dergisinde devam etmekte olan Miss Kobayashi's Dragon Maid serisine başlamıştır. Futabasha, manganın yedinci derlenmiş kitap cildini 12 Nisan'da piyasaya sürmüştür. Seven Seas Entertainment, mangayı İngilizce olarak yayınlamaktadır. Monthly Action, Ekim ayında manganın doruğa yaklaştığını duyurmuştur.

Seri, Ocak 2017'de Japonya'da prömiyer yapan bir anime uyarlamasına ilham kaynağı olmuştur. Crunchyroll, seriyi Japonya'da yayınlandığı gibi yayınlamıştır ve Funimation da İngilizce dublajlı olarak animeyi yayınlamıştır. Funimation, 24 Nisan'da Blu-ray Disc ve DVD'de animeyi piyasaya sürmüştür.


Manga ayrıca devam etmekte olan Miss Kobayashi's Dragon Maid: Kanna's Daily Life ve Miss Kobayashi's Dragon Maid: Elma's Office Lady Diary adında iki manga serisine de ilham kaynağı olmuştur. Miss Kobayashi's Dragon Maid: Kanna's Daily Life 'ın altıncı cildi ve Miss Kobayashi's Dragon Maid: Elma's Office Lady Diary'nin ikinci cildi Salı günü gönderilmiştir. Seven Seas ayrıca her iki mangayı da yayınlamaktadır.

Üçüncü spinoff manga, Kobayashi-san-chi no Maid Dragon: Lucoa wa Boku no xx Desu. (Miss Kobayashi's Dragon Maid: Lucoa is my xx), 25 Ocak'ta Futabasa'nın Monthly Action dergisinde piyasaya sürülmüştür.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları