Mirai no Mirai Filminin Hikayesi Ve Kadrosu Yayınlandı
Mirai no Mirai (Mirai From the Future) filminin web sitesi filmin hikayesini, kadrosunu ve ayrıca 20 Temmuzda Japonya'da yayınlanacağını açıkladı.

ÖZET

Film, bir şehrin belirsiz bir köşesinde ufak bir evde yaşayan bir aileyi - özellikle de ailenin dört yaşındaki çocuğu Kun-chan'ı- konu almaktadır. Kun-chan’ın Mirai adındaki küçük bir kız kardeşi doğduğunda, Kun-chan yeni kız kardeşinin ebeveynlerinin sevgisini ondan çalacağını düşünür. Her şeyin ortasında, Kun-chan gelecekten gelmiş olan kız kardeşi Mirai ile tanışır.

Hosoda, filmi yönetmekte ve aynı zamanda senaryo yazarlığını yapmaktadır. Hiroyuki Aoyama – eski Hosoda filmleri The Girl Who Leapt Through Time, Summer Wars ve The Boy and The Beast'in animasyon direktörü – ve anahtar animatör Ayako Hata yeni film için yine animasyon direktörlüğü yapacak.  Hosoda'nın The Boy and The Beast için daha önce birlikte çalıştığı Yohei Takamatsu ve Takashi Omori de film için sanat direktörlüğünü yine yapacak. Yapımcı Yuichiro Saito da Hosoda'nın daha önceki filmlerinde olduğu gibi geri döndü.

Mayıs ayında verdiği röportajda Hosoda, yeni filmin temasını tartışıyordu. Eski filmleri The Girl Who Leapt Through Time'da "gençlik", Summer Wars'da "aile", Wolf Children'da "annelik" ve The Boy and The Beast'da "babalık" temalarını kullandığını ve bu filminde "kardeşler" temasının olacağını açıkladı.

Hosoda, yeni filmin senaryasu için bir baba olarak kendi deneyimlerinden esinlendiğini açıkladı. Filmdeki çatışmanın, en büyük çocuğunun gerçek hayattaki deneyimlerinden ve yeni kardeşin gelmesiyle oluşan "kıskançlık, ebeveyn sevgisinin çalınacağı korkusu"nun üzerinde durduğunu belirtti. Yeni filmin Wolf Children'ın dramına daha yakın olduğunu açıkladı.


Kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları