Mirai no Mirai Filmi İçin Yeni Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı
TOHO, Pazartesi günü Mamoru Hosoda'nın yeni Mirai no Mirai (Mirai of the Future) adlı anime filmi için içinde Tatsuro Yamashita'nın seslendirdiği OP teması olan "Mirai no Theme" şarkısının da bulunduğu yeni bir tanıtım videosu yayınladı.

Film 20 Temmuz'da Japonya'da başlayacaktır ve 100 dakikalık olacaktır.

ÖZET

Film, bir şehrin belirsiz bir köşesinde ufak bir evde yaşayan bir aileyi - özellikle de ailenin dört yaşındaki çocuğu Kun-chan'ı- konu almaktadır. Kun-chan’ın Mirai adındaki küçük bir kız kardeşi doğduğunda, Kun-chan yeni kız kardeşinin ebeveynlerinin sevgisini ondan çalacağını düşünür. Her şeyin ortasında, Kun-chan gelecekten gelmiş olan kız kardeşi Mirai ile tanışır.

Hosoda, filmi yönetmekte ve aynı zamanda senaryo yazarlığını yapmaktadır. Hiroyuki Aoyama – eski Hosoda filmleri The Girl Who Leapt Through TimeSummer Wars ve The Boy and The Beast'in animasyon direktörü – ve anahtar animatör Ayako Hata yeni film için yine animasyon direktörlüğü yapacak.  Hosoda'nın The Boy and The Beast için daha önce birlikte çalıştığı Yohei Takamatsu ve Takashi Omori de film için sanat direktörlüğünü yine yapacak. Yapımcı Yuichiro Saito da Hosoda'nın daha önceki filmlerinde olduğu gibi geri döndü.

Hosoda, yeni filmin senaryosu için bir baba olarak kendi deneyimlerinden esinlendiğini açıkladı. Filmdeki çatışmanın, en büyük çocuğunun gerçek hayattaki deneyimlerinden ve yeni kardeşin gelmesiyle oluşan "kıskançlık", ebeveyn sevgisinin çalınacağı korkusunun üzerinde durduğunu belirtti. Yeni filmin Wolf Children'ın dramına daha yakın olduğunu açıkladı.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları