Mirai Anime Filmi İçin 4. İngilizce Dublajlı Kesit Yayınlandı
Film 29 Kasım'da ABD'de vizyona girdi^^

Öncelikle daha duymamış olanlar için kısa bir özet olarak geçersek; GKIDS,  bu yıl Kasım'ın 29'unda ABD'de vizyona giren Mamoru Hosoda'nın Mirai adlı filmi ile ilgili kesitler yayınlamaktaydı. (Film hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayın^^) 

Yeni yayınlanan kesitte Kun, koruma tekerlekleri olmadan bisiklete binmeye çalışıyor^^

Filmin konusuna özetle değinecek olursak; 

Bir şehrin belirsiz bir köşesinde ufak bir evde yaşayan bir aileyi - özellikle de ailenin dört yaşındaki çocuğu Kun-chan'ı- konu almaktadır. Kun-chan’ın Mirai adındaki küçük bir kız kardeşi doğduğunda, Kun-chan yeni kız kardeşinin ebeveynlerinin sevgisini ondan çalacağını düşünür. Her şeyin ortasında, Kun-chan gelecekten gelmiş olan kız kardeşi Mirai ile tanışır.

                                 Image

HosodaSudio Chizu'da filmin yönetmenliğini yapmıştır. Aynı zamandz filmin senaryosu da Hosoda'ya aittir. Hiroyuki Aoyama (The Girl Who Leapt Through Time, Summer Wars ve The Boy and The Beast animasyonlarının yönetmeni) ve Ayako Hata (aynı animelerin ana yönetmeni) bu film için animasyon yönetmenleri olara geri döndüler. Yohei Takamatsu ve Takashi Omori, Hosoda ile The Boy and The Beast animesinde çalışan kişiler, görsel yönetmenleri olarak geri döndüler. Hosoda'nın önceki filminden Yuichiro Saito da prodüsyon olarak geri döndü. 

Aynı zamanda anime, 2019'da yapılacak olan 46. Yıllık Annie Ödülleri'nde iki kategoriden aday gösterildi.

Filmin fragmanı içim buraya tıklayın^^

Kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları