Miku'nun Shinka no Mi Animal Isekai Romanı Anime Oluyor
Ezik lise öğrencisinin tüm okulla birlikte bir başka dünyaya geçişinin hikayesi.

Monster Bunko hafif romanının da yayımcısı olan Futabasha'nın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre; Miku ve U35'in Shinka no Mi ~Shiranai Uchi ni Kachigumi Jinsei~ (The Fruit of Evolution ~Before I Knew It My Life Had It Made~) hafif romanı bir televizyon animesine ilham oluyor. Yayımcı henüz daha fazla detay paylaşmadı.

"Hayvan fantezisi" -öhöm yanlış okumadınız- hikayesi, merkezine Seiichi Hiiragi'yi alır. Okulun sosyal hiyerarşik düzeninde en altta olan yani kısaca ezik dediğimiz Seiichi'nin bu durumu tüm okul bir başka dünyaya transfer edildiğinde alt üst olur. Gözlerini açan Seiichi kendisinin yalnız olduğunu fark eder ve karşısına kendisine saldırmak yerine evlenme teklif eden bir goril çıkar! "Sanırım bir goril de iyi olabilir" diye düşünürken Evrim Meyvesi'ni bulurlar ve onu yediklerinde bazinga! Hayatları bir kez daha aniden değişir. 

Image

Miku hikayenin serileştirilmesine "Shōsetsuka ni Narō" (Let's Become Novelists) websitesinde Ocak 2014'te başlar. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları