Miki Yoshikawa Ekim Ayında "Hiiragi-san no Kyūketsu Jijō" Adlı Mangaya Başladı
Miki Yoshikawa'nın A Couple of Cuckoos televizyon animesi manga uyarlaması için yapılan bir canlı yayında Miki Yoshikawa'nın "Hiiragi-san no Kyūketsu Jijō (Hiiragi's Bloodsucking Situation)" başlıklı mangasının, Kodansha's Bessatsu Shōnen Magazine dergisinin kasım ayı sayısında yayılanacağı açıklandı. Miki Yoshikawa 2019'da "Aile Komedisi" için bir one-shot manga yayınladı.

Miki Yoshikawa Ocak 2020'de "A Couple of Cuckoos" mangasını Kodansha'nın Haftalık Shōnen Magazini'nde başlattı. Kodansha 16 Temmuz'da manganın yedinci derlenmiş bölümünü yayımladı. Novel 14 Nisan'da Fransızca olarak gönderildi ve Kodansha Comics mangayı İngilizce olarak yayımladı.

Anime ilk gösterimi 2022'de olacak ve yapım ekibi Eylül ayında daha fazla oyuncuyu, kısa videoları ve kısa promosyon videosunu açıklayacak.

Miki Yoshikawa'nın "Yamada-kun and the Seven Witches" manga serisi Şubat 2017'de son buldu. Yirmi sekizinci ve son derleme Nisan 2017'de Yoshikawa tarafından gönderildi. Crunchyroll manga bölümlerini Japonya'da olduğu gibi ülke dışında da online olarak yayınlarken Kodansha Comics bahsi geçen manganın bölümlerin baskılarını satışa çıkardı. Manga 12 bölümlük bir anime olarak ilk gösterimini Nisan 2015'de aldı. Crunchyroll seriyi yayınladı.

Miki Yoshikawa 2003 yılında, altın günlerinde ilk defa toplum karşısına çıktı ve kısa bir süre  Hiro Mashima'nın (Fairy Tail) yanında asistan olarak çalıştı. Sonrasında tüm seriye dönmeden önce "Yankee-kun to Megane-chan" adlı one-shot mangayı yayınladı. Manga 2010'da canlı bir televizyon dizisine ilham verdi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları