Miki Aihara'nın Hot Gimmick Mangasının 2019'da Live Action Uyarlaması Çıkıyor
Nogizaka46 üyesi Miona Hori, shoujo manga adaptasyonunda Hatsumi Narita olarak rol alacak.

Toei, Salı günü yaptığı açıklamada, Miki Aihara'nın Hot Gimmick mangasının 2019'da Japonya'da çıkacak bir live action uyarlamasına ilham kaynağı olduğunu duyurdu.

Filmde Nogizaka46 üyesi Miona Hori, Hatsumi Narita'yı canlandıracak. 

Filmin ana erkek oyuncuları: (resimde soldan sağa)

  • Hiroya Shimizu, Ryōki Tachibana olarak 
  • Mizuki Itagaki, Azusa Odagiri olarak
  • Shōtarō Mamiya,Shinogu Narita olarak 

Yūki Yamato (canlı aksiyon Oboreru Blade filmi) filmi kaleme alıyor ve yönetiyor. Çekimler Eylül ayı ortalarında başladı ve Ekim ayı ortalarında sona erecek.

Aihara 2000-2005 yılları arasında Shogakukan'ın Betsucomi dergisinde mangayı yayınladı ve Shogakukan manga için 12 dergi yayınladı. Manga'nın baskı halinde 4,5 milyondan fazla kopyası var.

Viz Media mangayı İngilizce olarak yayınladı ve hikayeyi şöyle anlattı:

Şirkete ait tavşan kümesi apartmanlarda, başka bir yerde yaşamaya gücü yetmeyen kiracılar yaşıyor,ve liseli kız Hatsumi Narita'nın yaşadığı apartman kompleksi, kendini beğenmiş Bayan Tachibana tarafından yönetiliyor. Tachibana'nın kötü tarafına geçin ve hayat cehenneme dönüşsün. Hatsumi'nin popüler kız kardeşi Akane geç kaldığı için, Hatsumi'nin hamilelik testi almaya gitmesi gerektiğinde; Hatsumi'ye çocukken zorbalık yapan Tachibana'nın oğlu Ryoki, Hatsumi'ye sırrını kimseye söylememesi karşılığında onun kölesi olmasını teklif eder. Aniden Azusa, Hatsumi'nin gençliğindeki koruyucusu onu yeniden kurtarmak için çıkagelir! Azusa mahalleye geri döner! Hatsumi ve Azusa arasındaki tomurcuklanan romantizme rağmen; Ryoki, Hatsumi'nin ailesindeki herkesin hayatını mahvedebilecek olan sırrını kontrol ediyor ve kölesinin kim olduğunu unutmuyor! 

Viz Media, 2003-2006 yıllarında 12 derlenmiş ciltte mangayı yayınladı ve daha sonra seriyi 2009'da dört omnibus ciltte yeniden yayınladı. Şirket ayrıca 2007 yılında Hot Gimmick S romanını yayınladı.

Viz Media aynı zamanda Aihara'nın Tokyo Boys & Girls ve Honey Hunt mangalarını da İngilizce olarak yayınladı.

Aihara 2010'da From Five to Nine mangasını başlattı ve Shogakukan 28 Şubat'ta Manga'nın 14. cildini yayınladı.

Manga, Ekim 2015'te bir canlı televizyon dizisine ilham kaynağı oldu.

Kaynak: Anime News Network

22 yaşında,anime-sinemaya merakı olan.Oyun oynayıp,çizgi roman-kitap okuyan bir insan. MAL Adresim: https://myanimelist.net/profile/Uldyssian

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları