Merakla Beklenen Evangelion: 3.0+1.0 Filmi Nihayet Geliyor
Uzun süredir herkes şu soruyu soruyordu: Bu Evangelion ne zamana çıkıyor? İşte cevabı...

Evangelion: 3.0 You Can (Not) Redo. filminin üzerinden altı sene geçmişken ve serinin takipçileri artık iyice sabrısızlanmaya başlamışken, o beklenmedik fakat inanılmaz güzel haber sonunda geldi. Serinin dördüncü filmi niteliğindeki Evangelion: 3.0+1.0, 2020 yılında görücüye çıkacak.

Mamoru Hosoda'nın yeni filmi Mirai no Mirai'nin Japonya'daki gösterimlerinden önce yayınlanan mini fragmanlar bize henüz spesifik bir vizyon tarihi ya da filmin konusunda dair herhangi bir ipucu vermemiş olsa da en azından prodüksiyon aşamasının başladığını ve filmin 2020'de çıkacağını görmek sevindirici.

Rebuild of Evangelion, başlangıçta 2007-2010 yılları arasında yayımlanacağı açıklanan, 4 filmlik yeni Evangelion serisidir. Orijinal Evangelion hikayesinin farklı bir uslüpla ve yeni öğelerle birleştirilerek yeniden anlatıldığı bu 4 filmin isimleri ve gösterim tarihleri şu şekildedir:

  1. Evangelion 1.0: You Are (Not) Alone
    (ヱヴァンゲリヲン新劇場版:序/Evangelion Shin Gekijouban: Jo/Rebuild of Evangelion: Preface) - 01.09.2007

  2. Evangelion 2.0
    (ヱヴァンゲリヲン新劇場版:破/Evangelion Shin Gekijouban: Ha/Rebuild of Evangelion: Breaking Up) - 2008

  3. Evangelion 3.0
    (ヱヴァンゲリヲン新劇場版:急//Evangelion Shin Gekijouban: Kyuu/Rebuild of Evangelion: Rush) -2012

  4. Evangelion 3.0+1.0
  5. (シン・エヴァンゲリオン劇場版:|| //Evangelion: 4.0/ Rebuild of Evangelion) - 2020


Kaynak: OtakuMode

"Ama gidiyorum çünkü bugün sahip olduğum her şeyi, elde ettiğim her şeyi, bir şekilde o zaman yaptıklarımıza borçluyum. Ne ekersen onu biçersin. Bedelini ödeme zamanı geldi. Belki bu yüzden Tanrı bizleri önce çocuk olacak şekilde tasarlamıştır, en önemli dersi öğrenene kadar defalarca düşünüp kendimizi yaralayacağımızı bildiği için. Ne alırsan bedelini ödersin, ancak bedelini ödediğin şeyin sahibisindir... Ve sonunda, sahip olduğun şeylerin acısını senden çıkarırlar." - "O", 1986

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları