Meijiza'daki Japon Cazibesini Sakura'nın Öyküsü ile Yeniden Keşfedin!
Tokyo Otaku Mode'un katılmış olduğu The Spirit of the Cherry Blossom etkinliği sayesinde Sakura'nın hikayesine yakından bakmak ister misiniz?

HİKAYE

Tokyo, sürekli yenilenen bilgi ile hızla değişen insanlar, durmadan değişen sokaklardan ibaret… Sakura da Tokyo'da yaşayan ve herhangi bir şeye ilgi duymayan sıradan bir lise öğrencisidir. Bir gün önünde beyaz bir tilki belirir ve şehrin etrafında Sakura o tilkiyi kovalamaya başlar. Sakura, daha önce farketmediği bir yapının önüne geldiğinde başka bir dünyada kendini bulur. Tam da bu esnada aniden cep telefonu çalar ve karşısında 'The Spirit of the Cherry Blossom' - Kiraz Çiçeği Ruhu- belirir. 

Kiraz Çiçeği Ruhu'nun ağzından çıkan ilk cümle "Seni bekliyordum." olur. Kiraz Çiçeği Ruhu, Sakura'ya yalnız olmadığını ve dört mevsimin ruhunun da onunla olduğunu söyleyip "Hepsi kalbinde…" diyerek ortadan kaybolur.

Kiraz Çiçeği Ruhu ayrıldıktan sonra dünya karanlık ve ıssız bir ortama dönüşür. Beyaz tilki Sakura'nın yanında belirir ve onu korumak için var olduğunu hissettirir. Bunları hissetse de Sakura'nın kalbi şaşkın ve bir o kadar da huzursuzdur. Bu gizemli dünyadaki yolculuğu boyunca Sakura, dört mevsimi yöneten ruhlarla karşılacak ve neden Kiraz Çiçeği Ruhu'nun kendisinde göründüğünü anlayacak.

KARAKTERLER

The Spirit of the Cherry Blossom, Sakura

The Spirit of the Cherry Blossom, Sakura

The Spirit of the Spring, Miyabi

The Spirit of the Spring, Miyabi

The Spirit of Summer, Choco

The Spirit of Summer, Choco

The Spirit of Autumn, Rin

The Spirit of Autumn, Rin

The Spirit of Winter, Setsuna

The Spirit of Winter, Setsuna

Ve böylece, kiraz çiçekleri mevsimi tekrar gelir!

Ve böylece, kiraz çiçekleri mevsimi tekrar gelir!

Sakura'nın dört mevsim boyunca yaptığı yolculuktan sonra, dört ruh onun kalbinde birleşti. Yeniden bahar geldiğinde, Sakura orada ne bulacak?

Okuduğunuz bu öykü, Japonya'daki bir tiyatro sahnesinde sergilenen yeni bir oyun. Tokyo'daki Mijiza Tiyatrosu'nda sahneleniyor. Bu oyun bir şekilde popüler olursa animesini izlemek pek de uzak görünmüyor. 

Meijiza, Tokyo'nun en seçkin tiyatrolarından biri olarak 140 yıldan uzun bir geçmişe sahip ve bu oyun Meijiza'da gece vakti seyirci ile buluşan yepyeni bir sahne performansı.

Hikaye ve karakterler, yeni bir anime dizisi için yapılmış gibi görünebilir, ancak her şey sahnede canlı olarak gerçekleştiriliyor. Oyunculuk ve sahneleme birleşince, bu performans Japonya'nın yepyeni bir cazibe markası haline gelebilir.

Meijiza'da Sahne Alan Sakura Hakkında Daha Detaylı Bilgi

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları