Megalobox Animesinin İlk Bölümünden 2 Dakikalık Video Paylaşıldı
Anime, 5 Nisan'da prömiyer yapacak.

Ikki Kajiwara (mahlası; Asao Takamori) ve Tetsuya Chiba'nın Ashita no Joe mangasından ilham alan Megalobox animesi için açılan web siteside ilk bölümden ilk birkaç dakikalık görüntü paylaşıldı. 

Anime, 5 Nisan'da TBS'te prömiyer yapacak, ardından BS-TBS'de 14 Nisan itibariyle yayınlanmaya başlayacak.

Image

Animenin oyuncuları: 

Yoshimasa Hosoya, Junk Dog
Image
Shiro Saito, Gansaku Nanbu
Image
Michiyo Murase, Sachio
Image
Nanako Mori, Yukiko Shirato
Image
Hiroyuki Kinoshita, Fujimaki
Image
Hiroki Yasumoto, Yūri
Image

Anime, baz aldığı Ashita no Joe orijinal mangasının 50. yılında yayına girecek. Yeni hikayede JD (Junk Dog) adlı adam, yaşamak için yer altı ringinde sabit boks maçlarına katılmaktadır. Bir gün, tekrar ringe çıkar ancak o zaman karşısına belirli bir kişi çıkar. JD her şeyini riske atarak o kişiye meydan okumak için elinden geleni yapmak ister.

You Moriyama (animasyon yönetmeni Master Keaton ve Lupin III: The Woman Called Fujiko Mine, konsept tasarımcısı Kabaneri of the Iron Fortress ve Attack on Titan) animeyi TMS Entertainment'ta yönetecek ve kavramsal tasarımlardan sorumlu olacak. Katsuhiko Manabe (Shin Kyūseishu Densetsu Hokuto no Ken: Raoh-den Gekitō no Shō, Shin Kyūseishu Densetsu Hokuto no Ken: Raoh-den Junai no Shō) ve Kensaku Kojima (live-action Shinya Shokudō serileri) gözetmen olacaklar ve senaryoyu yazacaklar. mabanua (Kids on the Slope) müzikleri bestelerken COMA-CHI açılış şarkısını performe edecek. 

Chikara Sakuma, animenin manga adaptasyonunu hazırlayan isim oldu ve Kodansha'nın Shonen Edge dergisinde Mart itibariyle yayımlanmaya başlayan manganın adı Megalobox - Shukumei no Sōken (Megalobox - The Twin Fists of Fate) olarak belirlendi. 

Megalobox'ın baz aldığı manga Ashita no Joe, eski bir boksör vesilesiyle gecekondulardan Tokyo'ya geçiş yapan bir yetimin hikayesi anlatılır; Joe Yabuki. Takamori ve Chiba'nın orijinal 1968-1973 mangası, Japon popüler kültürünün en çok beğenilen öykülerindendir ve Osamu Dezaki'nin TV animesi, hikayenin ikonik statüsüne eklenmiş bir yapım haline gelmiştir. Manga, sporun iki farklı jenerasyonuna ilham vermenin yanısıra pek çok shounen manganın da fikir babası olmuştur Hajime no Ippo (Fighting Spirit) dahil.


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları