Maskot Karakter Chiitan'ın Kendisine Ait Bir TV Animesi Geliyor
TV Tokyo'nun çocuk programı bloğu Kinder TV'nin resmi web sitesi Cuma günü yaptığı açıklamada, Chiitan maskotunun kendi TV animesinin geleceğini açıkladı.

Anime, 3 Nisan'da Kinder TV'de ve diğer kanallarda prömiyer yapacaktır.

Natsuki Takemura (Hana Kappa) yönetmenlik ve karakter tasarımcılığını yapmaktadır. Isamu Sasagawa (PriPri Chii-chan!!, Grandpa Danger) senaryodan sorumludur. Infinity Vision ve East Fish Studio animenin prodüksiyonluğunu üstlenmiştir.


Asyalı küçük pençeli su samuru "fairy baby" karakteri, 15 Aralık 2017 tarihinde giriş yapmıştır. "Sonsuza dek 0 yaşında" olan karakter bir cinsiyete sahip değildir ve kaplumbağa karakteri Kame-chan'ı kafasında taşımaktadır.

Maskot karakter, aynı adı taşıyan gerçek bir dişi su samuru olan, Kochi şehrinin pöpüler turizm elçisi olan Susaki'den esinlenilmiştir. Şehrin resmi maskot karakteri Shinjō-kun'u yaratan aynı tasarımcı, aynı zamanda turizm elçisi olarak sosyal medyada popülerlik kazanan maskot karakter Chiitan'ı tasarlamıştır. Ancak Susaki, Chiitan'ın videolarındaki bazı dublörlerin görünüşte umarsız ve tehlikeli mahiyeti hakkında, gibi şikayetler almıştır. Böylece şehir kısa süre önce gerçek su samuru turizm elçisinin mevkisini iptal etmeye karar vermiştir.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları