Masamune-kun's Revenge Mangası OAD Oluyor
Manga, 2017 kış sezonunda yayınlanan bir TV animesine ilham vermişti.

Ichijinsha'nın aylık Comic Rex dergisinin Nisan sayısında Hazuki Takeoka ve Tiv'in Masamune-kun's Revenge (Masamune-kun no Revenge) mangasının yeni bir OAD'ye uyarlanacağını duyuruldu. Derginin gelecek sayısında OAD uyarlamasıyla ilgili daha fazla detay aktarılacağı tahmin ediliyor. 

Image

Mangayı, Kuzey Amerika'ya lisanslayan Seven Seas Entertainment hikayeyi şu şekilde özetliyor: 

Makabe Masamune küçükken kilosu nedeniyle sürekli Adagaki Aki'nin alaylarına ve zorbalığına maruz kalır. Bir gün ondan intikam alacağına yemin eder ve kendini hem zihinsel hem de fiziksel olarak geliştirmeye başlar. Yıllar sonra Masamune adeta yeniden doğmuştur; yakışıklı, popüler, derslerinde başarılı ve aynı zamanda spor da çok iyidir. Aki'nin okuluna transfer olur ve Aki onu hatırlamaz. Sırada kendisine yıllarca eziyet eden kızdan intikam alma planı vardır. Peki her şey planlandığı gibi gidecek midir?

Yazar Takeoka ve Koreanli çizer Tiv (Heaven's Memo Pad manga) Ichijinsha'nın aylık Comic Rex dergisinde 2012 itibariyle mangayı serileştirdi ve manga doruk noktasına doğru ilerliyor. Ichijinsha'nın mangasının 9. cildi 5 Şubat'ta Japonya'da satışa sunulurken, Seven Seas manganın 7. cildini 23 Ocak'ta İngilizce'ye çevirdi. 

Manga, Ocak 2017'de TV animesine uyarlandı. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları