Masaaki Yuasa'nın Kimi to, Nami ni Noretara Anime Filminin Tanıtım Videosu Yayımlandı
Film cuma günü vizyona girecek.

Perşembe günü Masaaki Yuasa and Science SARU'nun Kimi to, Nami ni Noretara anime filmi için yeni bir tanıtım videosu yayımlandı. Videoda Hinako ve Minato'yu beraber yemek hazırlayıp ve yedikleri bir yeni yıl randevusunda görüyoruz.

Film, Japonya'da 21 Haziran'da vizyona girecek.

"Aşk hikayesi, bir sahil kasabasına taşınan üniversite öğrencisi Hinako'yu takip eder. Hinako, sörf yapmayı çok sevmekte ve dalgalar üzerindeyken korkusuzken karadaki yaşamında zorlanmaktadır. Bir yangın kasabada büyük bir hasara yol açtığında, Hinako Minato adında bir itfaiyeciyle tanışır. Minato ise Hinako'nun tam tersidir; karada hemen her şeyi yapan genç adam için sörf yeni bir başlangıçtır. Birlikte sörf yapmaları ve daha fazla vakit geçirmeleri birbirlerine çekilmelerine neden olur. Ancak, Minato bir deniz kazasında hayatını kaybeder. Geleceğe dair tüm umutlarını yitiren Hinako, birlikte biriktirdikleri anılarını yad ederken onunla ilgili bir şarkı söyler ve Minato sudan çıkar."

Reiko Yoshida (Lu over the wall, A Silent Voice, Liz and the Blue Bird) filmin senaryosunu yazdı ve Michiru Oshima (Patema Inverted, The Night is Short Walk On, Girl) müziği besteledi.

Machi Kiachi ('Shōjo, Tokimeki ni Shinu,' Dekiai Kiss) filmden ilham alan kısa mangayı, 2 bölüm şeklinde yayımladı ve manga Minato ile Hinako'nun ilk tanışmasını anlatır.


Kadro üyeleriyle ilgili daha detaylı bilgi.

Kaynak: AnimeNewsNetwork

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları