Masaaki Yuasa'nın Japan Sinks 2020 Anime Serisi 'Shizumanuki Bow' Anime Filmi Oluyor
Masaaki Yuasa'nın Japan Sinks 2020'si 9 Temmuz'da Netflix’de dünya çapında yayınlanmaya başladı. Felaket içindeki bir ülkede hayatta kalmaya çalışan Muto ailesinin üzücü bir hikayesini anlatan dizi, Shizumanuki Bow adıyla film oluyor.

Masaaki Yuasa ve Science Saru’nun Japan Sinks 2020'si geçtiğimiz ay Netflix’de dünya çapında yayınlanmış ve felaket içindeki bir ülkede hayatta kalmaya çalışan Muto ailesinin üzücü hikayesini anlatmıştı. 20 Ağustos'ta Yuasa'nın 5.1 müziğinden çok hoşlanması üzerine diziyi uzun metrajlı bir anime filmi olarak derlemeye ve 13 Kasım'da Japonya'da yayınlamaya karar verdiği açıklandı.

Japonya Sinks 2020 Theatrical Edition -Shizumanuki Bow- adını, Temmuz ayında kendi müzik videosuna sahip olan ve dizinin 9. bölümünde söylenen umut şarkısından alarak, KITE'ın Fuji Dağı gölgesinde su basmış bir şehrin üzerindeki sıcak hava balonunu içeren yeni bir görsel yayınlandı.

Image

Yönetmen Yuasa film hakkında yorum yaptı ve neden buna karar verdiğini şöyle açıkladı; “5.1 kanalda ilk bölümün dublajı sırasında yaratılan müzik o kadar keyifliydi ki, iyi bir ortamda izlemezsem boşa gideceğini düşündüm.” ve devam etti, “Dizi yayınlandıktan sonra, içerik çok fazla eleştirildi ve birçok izleyici ulaşmak istediği yere ulaşamadı çünkü yapıt bazı noktalarda izleyicisine ihanet ediyordu. Zorluklar, karakterlere karşı nazik değillerdi. Kendiniz görmek için lütfen sahnede izleyin.

Image

Japan Sinks 2020 Theatrical Edition - Shizumanuki Bow -, 13 Kasım’da Japonya’da gösterime girecek. Bu sırada sizler de 10 bölüm olan Japan Sinks 2020’yi Netflix’ten izleyebilirsiniz.

Kaynak: Crunchyroll

Kendi işimden çok hobilerimle uğraşıyorum. Sıkı bir fantastik edebiyat okuruyum, kendim de bir şeyler karalıyorum. Bir gün bastırmak dileğiyle diyelim... Arada bir çello çalıyorum ama asla bilmiyorum. Kendi kendime gıy gıy yani... Bir ara Aikido yapmıştım, ama senseim kendini İda Dağları'na vurunca öyle kaldı. Evde sopa çevirmekten başka bir şey yapamıyorum. Japonca öğreniyorum, ömür uzun geldi...En büyük hayallerimden biri de Japonya'yı gezmek, iki çift laf edebileyim istiyorum gittiğimde.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları