Mars'ta Müzik Yapan TV Animesi Carole & Tuesday'in Fragmanı Yayınlandı
Yönetmeliğini Shinichiro Watanabe'nin üstlendiği orijinal proje, 10 Nisan 2019'da izleyici ile buluşuyor.

Mars kolonisinde şans eseri tanıştıktan sonra aralarında özel bir bağ olduğunu hisseden genç müzisyenleri konu alan Carole and Tuesday animesinin; oyuncu kadrosu, görselleri ve fragmanı yayınlandı.

Yönetmeliğini Shinichiro Watanabe ve Motonobu Hori'nin üstlendiği animenin, animasyon prodüksiyonu Bones stüdyosu tarafından gerçekleştirilecek. 10 Nisan 2019'da yayına başlayacak olan TV serisi, Japonya'da Fuji TV'nin [+ Ultra] programlama bloğunun bir parçası olarak Çarşamba günleri 00:55'te ekranlarda olacak. Carole ve Tuesday ayrıca Netflix ile dünya çapında izleyici ile buluşacak.

Kadroda yer alan isimler;

  • Carole: Miyuri Shimabukuro / Vokal: Nai Br.XX
  • Tuesday: Kana Ichinose / Vokal: Celeina Ann
  • Gus: Akio Otsuka
  • Roddy: Miyu Irino
  • Angela: Sumire Uesaka
  • Tao: Hiroshi Kamiya
  • Ertegun: Mamoru Miyano


Carole & Tuesday’in konusu resmi sitede açıklanan haliyle;

İnsanoğlu'nun; yeni sınırı Mars'a göç etmeye başlamasından bu yana elli yıl geçmişti. Ve medeniyetin AI tarafından üretildiği bu çağda insanlar pasif tüketiciler olmaktan memnundu.

Alba City metropolünde yaşayan ve müzisyen olmaya çalışan bir hurdacı; hayatı boyunca bir şeylerin eksik olduğu hissine kapılmıştı.

Onun adı Carole.

Herschel şehrinin taşra kasabasında varlıklı bir ailenin çocuğu olarak doğmuştu. Bir müzisyen olmayı hayal ediyor, ama etrafındaki kimse onu anlamıyordu. Dünyadaki en yalnız insan gibi hissediyordu.

Onun adı Tuesday.

Şanslı bir karşılaşma onları bir araya getirdi. Şarkı söylemek, müzik yapmak istiyorlardı. Birlikte, bir şansları olduğunu hissettiler.

İkisi belki sadece küçük bir dalga yaratabilirdi. Ama bu dalganın zamanla daha büyük bir şeye dönüşeceğini kim tahmin edebilirdi..

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları