Marimo Ragawa'nın Mashiro no Oto Mangası Anime Oluyor
2021 ilkbahar sezonunda yayınlanması planlanan anime, geleneksel Japon enstrümanı Shamisen tutkusunu yeniden keşfeden bir gencin hikayesini konu alıyor.

Manganın 10'uncu yılına özel video

https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=gpkVA4JTwB0&feature=emb_logo

Kodansha yayınevinin Aylık Shonen Dergisi Eylül sayısında, Marimo Ragawa'nın Mashiro no Oto mangasının animeye uyarlanacağını duyuruldu. 2021 ilkbahar sezonunda yayınlanması planlanan animenin konusu ise şöyle;

Shamisen üstadı büyükbabalarının yanında yetişen Sawamura kardeşler, bu üç telli geleneksel Japon müzik entsrümanını çalmayı öğrenerek büyürler. Büyükbabalarının vefatı ile birlikte, zaten ergenlikten yetişkinliğe geçiş sancısı çeken Setsu okulu bırakır ve Tokyo'ya taşınır. Başarılı bir iş insanı olan annesinin de yardımı ile okula geri dönen Setsu ne yapacağını bilemez bir durumdadır. Bir idol ve bir Shamisen kullanıcısını tanıştıran şanslı bir karşılaşma ile Setsu, Shamisen tutkusunu yeniden keşfedecektir.

1991-1997 yılları arasında yayınlanan ve çok sevilen 18 ciltlik Akachan to Boku (Baby&Me) mangasının da yaratıcısı olan Ragawa, Mashiro no Oto mangasını 2010'da Aylık Shonen Dergisinde yayınlamaya başladı. 25'inci cildi, geçtiğimiz Mayıs ayında raflarda yerini alan Mashiro no Oto, 23. Tezuka Osamu Kültür Ödülü'ne aday gösterilmişti.




Kaynak: ANN

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları