MAPPA, Vanishing Line TV Animesinin Ekim'de Başlayacağını Duyurdu
Geçmişle geleceğin birbiri ile bağlantılı olduğu TV animesinin kadrosunda Riddle Story of Devil'ın baş yazarı ve Afro Samurai'nin çizeri de yer alıyor.

Animasyon stüdyosu MAPPA, bugün orijinal bir anime olan Vanishing Line'nın Ekim ayında başlayacağını duyurdu. Animenin resmi sitesi bir tanıtım videosu da yayınladı.

Aşağıdaki posterde yer alan açıklama ise şu yazıyor: "Geçmişle bağlantılı gelecek budur." 

Animenin Konusu:

Animenin Konusu:

Animenin hikayesi, Russell City isimli zengin bir şehirde geçer. Şehrin başarısının kutlanması esnasında, dünyanın sarsılmasına neden olan bir komplo devreye sokulur. Sword olarak isimlendirilen adam komployu herkesten önce ilk duyan kişidir ve komployu ortaya çıkarmak için kendisini karanlık bir savaşın içine sürükler. Elindeki tek ipucu ise "El Dorado" kelimesidir. 

Sword, Sophie ile tanışır ve kadının kayıp abisini aradığı ortaya çıkar. Abisi de "El Dorado" sözlerini ettikten sonra ortadan kaybolmuştur. Sword, geçmişte kız kardeşini kaybetmiş biridir ve bu nedenle Sophie ile kolayca bağ kurar ve "El Dorado" kelimesi onların kaderini birleştirir, kelimenin anlamını aramaya başlarlar. 

Açıklanan oyuncu kadrosu şu şekilde:

  • Tomokazu Seki, ana karakter Sword rolünde,
  • Rie Kugimiya, kahraman Sophie rolünde,
  • Nobunaga Shimazaki, Sword'un partneri Rook rolünde,
  • Ami Koshimizu, gizemli kadın Gina rolünde.

Seong Ho Park'ın (Terror in Resonance, Yuri!!! on Ice key animatör) MAPPA'da ilk yönettiği anime. Kiyoko Yoshimura (Dogs: Bullets & Carnage, Last Exile -Fam, The Silver Wing-, Riddle Story of Devil) bölüm senaryolarını yazıyor. Takashi Okazaki (Afro Samurai, X-Men) karakterleri tasarlıyor ve Tomohiro Kishi (My Little Monster, 91 Days) bu karakterleri anime ediyor. monaca (Wake Up, Girls!, My Teen Romantic Comedy SNAFU) ise müzikleri besteliyor. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları