Maō-sama, Retry! Light Noveli 2019'da TV Anime Oluyor
Yazar Kurone Kanzaki "Shōsetsuka ni Narō" (Let's Become Novelists) web sitesindeki bloğundan Çarşamba günü, Maō-sama, Retry! (Dark Lord, Retry!) adlı light novel serisinin önümüzdeki yıl bir animeye uyarlanacağını duyurdu.

ÖZET

Hikaye, çevrimiçi bir oyunu yöneten bir şirketin çalışanı olan Akira onno'nun yaşamı üzerine yoğunlaşmaktadır. Oyunu genellikle kendi karakteri olan "Maō" (Dark Lord) olarak oynar. Fakat bir gün, oturumunu açtığı sırada, kendi yarattığı karakterinin fantazi dünyasına çekilir. Orada, tek bacaklı bir kızla tanışır ve onunla birlikte kendi maceralarına başlarlar. Fakat güçlü bir “Dark Lord” olduğu için, çeşitli uluslar ve kutsal bakireler onu yenmek için yola çıkmışlardır bile ve nereye giderlerse gitsinler bela onları bırakmaz.

Kanzaki, Ekim ayından Aralık 2016'ya kadar "Shōsetsuka ni Narō" (Let's Become Novelists) ve Hameln web sitelerinden hikayeleri yayınladı ve Çarşamba günü ana hikayeyle bağımsız olan yeni bir yan hikayenin haberini yayınlamıştır. Futabasha, Haziran 2017'de Kōji Ogata'nın illüstrasyonlarıyla birlikte light noveli yayınlamaya başlamıştır ve 30 Mart'ta üçüncü cildi yayınlamıştır. Amaru Minotake, Futabasha'nın Web Comic Action sitesinde, geçtiğimiz Ekim ayında bir manga uyarlaması başlatmıştır. Manganın ikinci derlenmiş kitap cildi 30 Ağustos'ta yayınlanmıştır.

Anime duyurusu ile birlikte Kanzaki, hikayenin web versiyonlarını hem Narō hem de Hameln'den kaldırıldığını duyurmuştur çünkü orijinal web hikayesinden giderek daha büyük farkların çoğaldığını ve bu yüzden light noveli yeniden gözden geçireceğini açıklamıştır. Kanzaki, M Novels aracılığı ile illüstratör ve animatör Makoto Iino'nun yeni illüstrasyonlarıyla beraber seriyi yeniden yayınlayacağını açıklamıştır. Yeni baskı Ekim ayında yayınlanacaktır. Kanzaki, romanın başka ülkelerde de yayınlanması için teklifler olduğunu ancak henüz somut bir plan olmadığını açıklamıştır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları