Mamoru Oshii'nin VLADLOVE Animesi COVID-19 Nedeniyle Ertelendi
Ichigo Animation ve Mamoru Oshii'nin yeni anime serisi Vladlove için resmi Twitter hesabı Cuma günü, Koronavirüs (COVID-19) pandemisi nedeniyle serinin ertelendiğini açıkladı.

Ghost in the Shell ve Urusei Yatsura 2: Beautiful Dreamer'ın yönetmeni Mamoru Oshii'nin bu sonbaharda galası olması planlan ve merakla beklenen yeni TV animesi VLADLOVE'ı görmek için maalesef biraz daha  beklemek zorunda kalacağız. Mamoru Oshii resmi Twitter hesabından seriyi, kadroyu COVID-19 pandemisinden korumak için ertelendiğini ve kesinleştiği anda yeni bir program açıklanacağını belirtti.


Çok yakında daha fazla bilgi ve (muhtemelen Pazartesi günü) yeni bir güncelleme gelecektir. Ancak elimizde şimdilik sadece Mamoru Oshii'den bir mesaj bulunmaktadır:

Serileştirilmiş animeler theatrical animelerin ucuz bir versiyonu değildir! Ben sadece, serileştirilmiş bir çalışma ile yapabileceğim bir şey yapmak istedim. Uzun bir süreden sonra serileştirilmiş bir anime yapmak gerçekten çok eğlenceliydi. Bu komedinin izleyiciler tarafından nasıl algılandığı konusunda oldukça ilgiliyim.

Mamoru Oshii

ÖZET

Mitsugu Bamba, kan bağışlamayı anlamlı bulan bir liselidir. Hemşire tarafından sert bir muamele görmesine rağmen, kan bağışlamak için sık sık bir kan bankasını ziyaret eder. Bir gün, kan bankasındayken denizaşırı bir yerden gibi görünen güzel bir kızla karşılaşır. Oldukça solgun görünen kız sanki her an bayılacakmış gibidir ancak sonrasında kan bankasını yok etmeye başlar. Kız bilincini kaybeder ve Mitsugu onu eve götürür ...

VLADLOVE 12 bölümlü bir kara mizah serisidir. Oshii serinin yaratıcısıdır ve Junji Nishimura (Ranma ½, You're Under Arrest: The Motion Picture, True Tears) ile beraber serinin yönetmenliğini yapmaktadır. Kei Yamamura (The Next Generation -Patlabor-) Oshii ile beraber senaristlik yapmaktadır. Issei Aragaki (Monogatari) karakterleri tasarlamaktadır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları