Mamahaha no Tsurego ga Moto Kano Datta Romanın Animesi Geliyor
Kyosuke Kamishiro'nun Ebeveynlerinin Evliliği Nedeniyle Üvey Kardeş Olarak Tekrar Bir Araya Gelen Eski Çift Hakkındaki Hikayesi

Kadokawa Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Kyōsuke Kamishiro ve Takayaki'nin Mamahaha no Tsurego ga Moto Kano Datta (My Stepmother's Daughter Was My Ex-Girlfriend) roman serisinin anime çalışmalarına başlanıldığını duyurdu. Kadokawa, animenin formatını veya çıkış tarihini ise henüz açıklamadı.

Roman, ortaokulda birbirinden hoşlanan ancak birbirlerine giderek daha fazla sinirlenmeye başlayan ve mezuniyetlerini ise ayrılmak için bir fırsat olarak kullanan eski bir çift olan Mizuto ve Yume'ye odaklanıyor. Ancak liseye girmeden bir gün önce ikisi de  beklenmedik şekilde yeniden bir araya gelirler. Ebeveynleri evleneceklerini duyurur. Mizuto ve Yume artık üvey kardeş olmuşlardır. Ebeveynlerinin ilişkisine öncelik vermek isteyen ikili, birbirleriyle dalga geçmeyeceklerine söz vererek "ilk tahrik olanın" kaybettiği bir kural oluştururlar aralarında.

Kamishiro, Ağustos 2017'de Kakuyomu web sitesinde hikayeyi serileştirmeye başladı ve bu yılın başlarında 6 Şubat'ta son bölümü yükledi. Kadokawa, hikayeyi Aralık 2018'de ilk ciltten başlayarak Takayaki'nin (Arifureta - From Commonplace to World's Strongest) çizimli haliyle basıldı. Kadokawa altıncı cildi 1 Şubat'ta yayınladı ve yedinci cildi 30 Temmuz'da yayımlayacak. .

Rei Kusakabe, Aralık 2019'da Kadokawa'nın ComicWalker web sitesinde romanın bir manga uyarlamasını başlatmıştır.

KAYNAK: PR TİMESOta-Suke

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları