Makoto Shinkai'nin Weathering With You Filmi İçin Özel Bir Video Yayınlandı
Film 19 Temmuz'da prömiyer yapacak.

Makoto Shinkai'nin Weathering With You (Tenki no Ko) adlı yeni filmi için resmi web sitesi Salı günü anime için özel bir video yayınladı. Videoda Shinkai'nin 2002'den 2016'ya kadar olan çalışmaları bulunuyor.

The Weathering With You filmi 19 Temmuz'da Japonya'da prömiyer yapacak. Shinkai, filmin dünya çapında yayınlanacağını doğruladı ve daha önce Kuzey Amerika, Avrupa, Asya ve Güney Amerika'da yayınlanmaya karar verildi. GKIDS, filmi Kuzey Amerika için lisanslandırdı ve bu yıl 2020 başlarında altyazılı ve İngilizce dublajlı daha geniş bir gösterimde yayımlanacak.

GKIDS filmi şöyle özetliyor:

Lise birinci sınıf yazında, Hodaka uzak adasındaki evinden Tokyo'ya kaçar ve çabucak kendisine finansal ve kişisel sınırlama yapar. Her gün olağandışı bir şekilde kasvetli ve yağmurlu bir hava hakim olur. Günlerini kendini insanlardan uzak tutarak yaşar, ama sonunda gizli bir dergi için bir yazar olarak iş buluyor. Bir gün, Hodaka bir cadde köşesinde Hina ile karşılaşır. Bu parlak ve güçlü kız, garip ve harika bir yeteneğe sahip: yağmuru durdurma ve gökyüzünü temizleme gücü ...

Image

Filmde Kotaro Daigo, Hodaka Morishima'yı ve Nana Mori de Hina Amano'yu seslendirecek.

Diğer oyuncular:

Keisuke Suga rolünde Shun Oguri
Natsumi rolünde Tsubasa Honda
Tomi rolünde Chieko Baisho
Nagisa Amano rolünde Sakura Kiryu
Yasui rolünde Sei Hiraizumi
Takai rolünde Yuuki Kaji

Shinkai,  hikayeyi yazıyor ve aynı zamanda filmi yönetiyor . Masayoshi Tanaka (your name., anohana, The Anthem of the Heart) karakterleri tasarlıyor, Atsushi Tamura (The Cat Returns, Mobile Suit Gundam: The Origin) animasyon direktörü ve Hiroshi Takiguchi (The Garden of Words, Ajin) sanat yönetmeni olarak görev yapıyor. STORY inc.  yapımcı ve TOHO filmi dağıtıyor. RADWIMPS, film için beş vokal şarkısı ve 27 arka plan müziği besteliyor. Tōko Miura, RADWIMPS'in "Grand Escape feat. Toko Miura" adlı şarkısını seslendirecek.

Image

Filmin müzikleri 19 Temmuz'da satışa çıkacak. Watari Kubota'nın bir manga uyarlaması 25 Temmuz'da Kodansha's Afternoon dergisinde başlayacak.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları