Makoto Shinkai Yeni Projesini 15 Aralık'ta Açıklıyor
Shinkai projesini TOHO'nun YouTube kanalında açıklayacak.

 

 

 

Cumartesi günü, Makoto Shinkai'nin your name. filminin resmi Twitter hesabı, Shinkai'nin 15 Aralık'ta TOHO'nun YouTube kanalında yeni projesini açıklayacağını duyurdu. 16 Aralık'ta videoya İngilizce altyazı da eklenecek.

Shinkai'nin çıkan son filmi Weathering With You, Temmuz 2019'da prömiyer yapmıştı. Film Japonya'da tüm zamanların en çok kazanan 7. filmi olmuştu (Demon Slayer – Kimetsu no Yaiba – The Movie: Mugen Train'den sonra 8. oldu) ve 2019'da Japonya'da en çok hasılat yapan film olmuştu.

Shinkai'nin your name. filmi Ağustos 2016'da Japonya'da prömiyer yapmıştı ve Japonya'da tüm zamanların en çok kazanan beşinci filmi, en çok kazanan üçüncü Japon filmi ve en çok kazanan üçüncü anime filmi olmuştu. 

Shinkai'nin diğer işleri arasında 5 Centimeters Per Second, Voices of a Distant Star, She and Her Cat, The Place Promised in Our Early Days, The Garden of Words ve Children Who Chase Lost Voices yer alıyor.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları