Makoto Shinkai'nin Suzume no Tojimari Anime Filminden İngilizce Altyazılı Bir Fragman Yayımlandı
Crunchyroll, Sony Pictures, Wild Bunch International animeyi 2023'ün başlarında yayımlayacak.

Makoto Shinkai'nin üç yıldan sonraki yeni filmi Suzume no Tojimari (Suzume's Door-Locking) animesinin resmi Twitter hesabı, geçtiğimiz günlerde İngilizce altyazılı tam bir fragman yayımladı.

 

CoMix Wave Films hikâyeyi şöyle anlatıyor: 

Kapının diğer tarafı tamamen zaman—

17 yaşındaki Suzume'nin yolculuğu Kyushu'da sakin bir kasabada kapı arayan genç bir adamla karşılaşmasıyla başlar. Suzume yıkıntıların ortasında dik duran, sanki her felaketten korunmuş gibi duran eskimiş bir kapı bulur. Kapının gücüyle büyülenmiş olan Suzume kapının topuzuna uzanır…

Kapılar, Japonya'nın her yerinde ardarda açılmaya başlar ve felaketlere sebep olurlar. Suzume daha fazla felaketi önlemek için bu kapıları kapatmalıdır.

Yıldızlar

Günbatımı

Işıklı gökyüzü

O alemde, sanki tüm zamanlar gökyüzünde erimiş gibiydi. Bu gizemli kapı tarafından çekilen Suzume'nin yolculuğu başlamak üzere...

Ana karakter Suzume İwato'yu seslendiren aktris Nanoka Hara, seçmelerde tam 1.700 kişi arasından sıyrılarak bu rolü kaptı ve bu onun ilk anime seslendirme deneyimi.


Kaynak: ann 

Detaylar için: animeler.net

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları