Major 2 Anime Serisi Duyuruldu
Anime Nisan 2020'de NHK Educational'da yayımlanmaya başlayacak.

NHK, cuma günü, Takuya Mitsuda'nın Major 2nd beyzbal mangası ikinci kere televizyon animesine uyarlanacak. Seri Nisan 2020'de NHK Educational'da yayımlanacak.

(Shogakukan kısa bir süreliğine uyarlamayı listeledi ancak çok zaman geçmeden kaldırdılar.)

Devam mangası için Aralık 2015'de animasyon tanıtım videosu yapıldı ve seri Nisan 2018'de animeye uyarlandı:

Hikaye Gorou Honda adlı bir çoçuğun hikayesi. Gorou'nun babası Shigeharu, çıkış yakalamış ve kısa zamanda yıldızı parlamış bir atıcıdır ama karısının ölümü üzerine büyük sorunlar yaşayan Shigeharu bunun üstüne bir de sakatlığı ortaya çıkınca yıkılır ve emekli olmaya karar verir. Hayatta geriye kalan tek dayanağı olan beysbol sevgisini aşıladığı oğlu bu durumu öğrenince oğlunun üzüntüsüne dayanamayan Shigeharu vurucu olarak tekrar takıma dönmeye karar verir. Gouro ile yakından ilgilenen öğretmeni Momoko, Gorou ile ilgilenirken babasıyla da yakınlaşmaya başlar ve birbirlerine ilgi duymaya başlarlar. Gorou'nun ise tek hayali babası gibi bir profesyonel olup babasıyla aynı takımda oynamaktır ama kaderlerinde bambaşka bir yol izlemek vardır.

Mitsuda mangayı, beş yılın ardından seriye devam olarak, Weekly Shonen Sunday'de Mart 2015'de başlattı. Manga Nisan ayında beş aylık mola verdi.

Mitsuda Major mangasını Weekly Shonen Sunday'de 1994 ile 2010 arasında yayımlamıştı. Shogakukan manganın 78 cildini bastı.

Manga ilk olarak 2004'de animeye uyarlandı ve altıncı sezonu 2010'da yayımlandı. Manga aynı zamanda 2008 yılında Major: Yūjō no Winning Shot adlı anime filmine konu oldu.


Kaynak: AnimeNewsNetwork

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları