Maiko-san Chi no Makanai-san Mangası Anime Oluyor
Web site bir tanıtım videosu yayımladı.

Image

Televizyon yayımcısı NHK Salı günü Aiko Koyama'nın Maiko-san Chi no Makanai-san (Makanai in the Maiko Lodge) mangasının animeye uyarlanacağını duyurdu. NHK ilerki tarihlerde anime hakkında daha fazla ayrıntı açıklayacak. Ayrıca, web sitesinde bir tanıtım videosu yayımlıyor.

Manganın hikayesi Kyoto'nun "hanamachi" geyşa mahallesinde geçiyor. Burada, geyşalar gece geç saatlerde çalışmalarını bitirdikten sonra, ertesi güne hazırlanmak için gece bir bina dinleniyorlar. Hikaye, ortaokulu bitirdikten ve evden ayrıldıktan sonra Kyoto'daki bir geyşa merkezinde aşçı olarak çalışan bir Aomori yerlisi olan Kiyo'ya odaklanıyor.  Ayrıca, Sumire adında bir maiko ve çırak geyşa olan arkadaşı var.

Koyama, mangayı Aralık 2016'da Shogakukan's Weekly Shonen Sunday dergisinde başlattı. Shogakukan, manganın 13. cildini 12 Mart'ta yayımlamıştı.

Manga, bu yılın Ocak ayında düzenlenen 65. Shogakukan Manga Awards'da Best Shōnen Manga ödülünü kazandı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları