Mahoutsukai no Yome, 3 Parçalı Orijinal OAD Olarak Geliyor
İlk görsel, Studio Kafka'dan "yeni anime projesi başlangıcı" fragmanıyla birlikte yayınlandı.

Yeni kurulan anime stüdyosu Studio Kafka, Kore Yamazaki tarafından yazılan ve resimlendirilen popüler manga dizisi Mahoutsukai no Yome'nin (The Ancient Magus’ Bride) üç bölümlük bir orijinal animasyon DVD'si (OAD) serisi olacağını duyurdu. The Ancient Magus' Bride: Nishi no Shonen to Seiran no Kishi isimli seri, Yamazaki'nin mangasındaki bir hikayeye dayanıyor ve DVD, manganın 16'dan 18'e kadar olan ciltleri ile birlikte gelecek. 16. ve 18. cildin de 10 Eylül 2021'de piyasaya sürülmesi planlanıyor. 

Image

Üç bölümden oluşacak OAD için yeni yayınlanan görsel:

Image

Studio Kafka, kutlama için yeni animasyonu ve bu animasyon için dönen kadroyu gösteren bir tanıtım videosu hazırladı: 

https://www.youtube.com/watch?v=fZi6OzMNnYk&feature=emb_logo

Studio Kafka, bu proje için yönetmen koltuğuna WIT Studio'dan Kazuaki Terasawa'yı (Overlord II ve III bölüm yönetmeni) oturturken Aya Takaha da (Umamusume : Pretty Derby) senaryoyu yazıyor ve Hirotaka Kato da karakter tasarımları için dönüyor. Diğer kadro da şöyle: 

Animasyon Direktör Şefi: Kohei Tokuoka
Renk Tasarımı: Yuko Kobari
Sanat Yönetmeni: Seiki Tamura
Fotoğraf Yönetmeni: Mayo Suzuki
CGI Yönetmeni: Katsuaki Miyaji
Düzenleme: Daisuke Imai
Müzik: Junichi Matsumoto
Müzik Yapım: Flying Dog
Ses Yönetmeni: Shouji Hata
Ses Efektleri: Noriko Izumo 
Ses Yapım: Sound Team Don Juan 
Animasyon Prodüksiyon: Studio Kafka
Prodüksiyon: The Ancient Magus’ Bride OAD Production Committee 

Studio Kafka, BURN THE WITCH ve Pokémon: Twilight Wings'i yöneten yapım şirketi Twin Engine ile ortaklaşa yeni The Ancient Magus' Bride OAD serisini üretmek için kuruldu. The Ancient Magus’ Bride TV animesinin birkaç bölümünde animasyonu da yöneten Vinland Saga karakter tasarımcısı Takahiko Abiru ve Kazuaki Terasawa stüdyoya liderlik ediyor.

Daha önce WIT Studio ve MAPPA'da prodüksiyonda çalışan ve Terasawa ile yakın çalışan Koichi Naruse, stüdyonun temsilci direktörü ve kuruluşlarıyla ilgili şu yorumlarda bulunmuştu:

"The Ancient Magus’ Bride'ın gelecek bölümünü yaratabilme zorluğunun üstesinden gelmek için bu yeni OAD projesi ile birlikte Studio Kafka'yı kurduk. Yüksek animasyon kalitesi oluşturmak için de Twin Engine Grubu ile aramızdaki sinerjiden en iyi şekilde yararlanacağız. TV anime dizisinden sonra hayranlar için daha da keyifli olacak bir The Ancient Magus’ Bride animesini sunacağız, bu yüzden lütfen dört gözle takip edin!"

Ayrıca  bu duyuruyu kutlamak için yaratıcılardan, yönetmenlerden resimler de toplandı: 

                                                    Orijinal Yaratıcı Kore Yamazaki



Image

                                                    Yönetmen Kazuaki Terasawa

Image

                                                    Karakter Tasarımcı Hirotaka Kato

Image

                                                    Animasyon Yönetmen Şefi Kohei Tokuoka

Image

Orijinal üç bölümlük OAD'nin hikayesi, Londra'dan yeni taşınan ve çevresinden sıkılan sıradan bir çocuk olan Gabriel'i konu alır; bir gün evinin penceresinden bir tutam mor duman görür ve özgürlük, eğlence için dumanın peşinden gider. Ve bu macera ile birlikte erkek çocuklarla büyücülerin dünyası kesişir. 

Bu arada Elias'ın Chise'nin üniversiteye gitmesine hazırlanmasına yardımcı olduğu son derece sıradan bir günün ortasındayız ve bir anda Spriggen ürkütücü bir atın üzerinde malikanenin önünde belirir ve “hayalet avcı birliklerinin ortaya çıkışı. bu sefer çok tuhaf...” şeklinde korkunç bir mesajla görünür.

Image


kaynak: crunchyroll

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları