Mahō Shōjo Ore Mangasının TV Uyarlamasında Kaito Ishikawa ve Wataru Hatano Başrolde
Icchokusen Mōkon açıkladı

Kadokawa'nın Newtype dergisinin Ocak 2018 sayısında cumartesi günü Icchokusen Mōkon Mahō Shōjo Ore  mangasının bir anime uyarlaması yapıldığını açıkladı.  Oyuncu Saki Uno olarak Kaito Ishikawa ve Sakuyo Mikage olarak Wataru Hatano kadroya dahil olan isimler.

Itsuro Kawasaki Rental Magic,Shining Hearts Tsukiuta animelerine yönetmenlik yapıyor. Yukiko Ibe (Nanatsuiro Drops, Jewelpet Twinkle, Onigiri) karakterleri tasarlamaktadır.

Manga'nın konusu, Saki Uno'nun merkezinde, en iyi arkadaşının ağabeyi olan Mohiro'ya aşık olan bir liseli kız ve çaylak idolüdür. Mohiro iblisler tarafından kaçırıldığı zaman, Saki aceleyle vücudunu yakışıklı bir erkeğe dönüştüren sihirli bir kıza dönüşebilmek için sözleşme yapar.

Mōkon, mangayı 2012'de Fusion Product'ın Comic Be dergisinde yayınladı. Fusion Product, 2014'te manga için derlenmiş iki kitap cildi yayınladı. Manga Haziran 2014'te Comic Be'de yeni bir serileştirme aldı.

kaynak:https://www.animenewsnetwork.com/news/2017-12-07/maho-shojo-ore-manga-gets-tv-anime-starring-kaito-ishikawa-wataru-hatano/.124935

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları