Magical Sempai TV Animesi Temmuz'da Prömiyer Yapacak
Kaede Hondo, Aoi Ichikawa, Eri Kitamura, Rie Takahashi, Daisuke Namikawa, Himika Akaneya oyuncu kadrosuna katılan isimler olarak yer alıyor.

AZU'nun Magical Sempai (Tejina Senpai) mangasının tv anime uyarlaması için resmi web sitesi  Pazartesi günü anime için yeni bir görsel, tanıtım videosu yayınladı ve animenin Temmuz ayında prömiyer yapacağını açıkladı.

Image

Oyuncu kadrosu:

Senpai rolünde Kaede Hondo
Asistan rolünde Aoi Ichikawa
Saki-chan rolünde Eri Kitamura
Rie Takahashi rolünde Madara-san
Ma-kun rolünde Daisuke Namikawa
Abla rolünde Himika Akaneya

Image

Anime, Temmuz ayında Tokyo MX ve diğer kanallarda prömiyer yapacak.

Fumiaki Usui (Chaos'un bölüm yönetmeni;HEAd, Spice and Wolf, Horizon in the Middle of Nowhere II) LIDEN FILMS'te animeyi yönetiyor ve Rintarou Ikeda (Love and Lies, Hakyū Hōshin Engi, Love Tyrant'ın senaryo yazarı) hem yazıyor,hem de senaryoyu denetliyor. Eriko Itō(Love and Lies, Poco's Udon World) karakter tasarımcısı ve baş animasyon yönetmeni olarak görev yapıyor.

Kodansha Comics, mangayı dijital olarak yayınlıyor ve hikayesini şöyle anlatıyor:

“Karşılaştığım… sevimli, ama 'garip' bir sempai!” Bu büyüleyici sempai %100'lük bir başarısızlık oranıyla geliyor - ama gözlerini ondan alamıyorsun! Japonya'nın her yerinde bir kargaşaya neden olan açık renkli, sihirli, komik manga nihayet burada! İşte atletik olmayan hobiler!"

AZU, mangayı Young Magazine'de Şubat 2016'da başlattı ve Kodansha, manganın 5. cildini 6 Kasım'da yayınladı. Kodansha Comics, 5. cildi ise 5 Şubat'ta dijital olarak yayınladı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları