Magical Girl Site Animesi'nden İlk Görsel Geldi
Bize hafiften bir ürperti hissettiren görsel bakalım size ne hissettirecek.

Kentarō Satō'nun mangasından uyarlanan Magical Girl Site (Mahō Shōjo Site) isimli TV animesinin web sitesinde Satō tarafından çizilmiş ilk görsel yayınlandı. 

                               Image

2018 baharında prömiyer yapacak animede; yapımı doA, yönetmenliği Tadahito Matsubayashi (Tokyo Ghoul: Pinto) ve senaryo yazımını da Takayo Ikami (Yuri Kuma Arashi, Beautiful Bones -Sakurako's Investigation-) üstleniyor.

Korku mangası, Satō'nun Magical Girl Apocalypse isimli orijinal mangasının spinoff'uydu ve Haftalık Shōnen Champion Dergisi'nde yayınlanmadan önce Champion Tap! manga websitesinde yayınlanmaya başlamıştı. Akita Shoten manganın 7 ciltlik kitabını çıkarmış ve Seven Seas Entertainment da manganın ilk cildini lisanslamıştı. 

Satō, Magical Girl Apocalypse mangasını Haziran 2012'de Bessatsu Shōnen Champion'un ilk sayısında piyasaya sürdü ve 12 Ağustos'ta manga sona erdi. 

Animenin Kısa Hikayesi: 

Liseli Kii Kogami hayatının çürümüş sıkıcılığında yaşamını sürdürmektedir. Farklı bir şey olmasını istiyordu, belki büyülü bir şey. Kaderinde yazılıymış gibi bu dileği gerçekleşecekti, fakat umduğundan daha trajik ve korkunç bir şekilde...


kaynak: https://www.animenewsnetwork.com/daily-briefs/2017-11-22/magical-girl-site-anime-reveals-1st-visual/.124349

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları