Magical Girl Site Animesi İçin İlk Tanıtım Videosu, Yeni Oyuncular ve Yeni Kadro Üyeleri Yayınlandı
Kentarō Satō'nun Magical Girl Site (Mahō Shōjo Site) adlı mangasının TV animesinin resmi web sitesi, animenin ilk tanıtım videosunu, yeni oyuncularını ve kadro üyelerini yayınladı.

ÖZET

Liseli Kii Kogami hayatının çürümüş sıkıcılığında yaşamını sürdürmektedir. Farklı bir şey olmasını istiyordu, belki büyülü bir şey. Kaderinde yazılıymış gibi bu dileği gerçekleşecekti, fakat umduğundan daha trajik ve korkunç bir şekilde...

1. PV:

Haruka Yamazaki ED tema şarkısını seslendirecektir.

Yeni Oyuncular:

  • Nobuhiko Okamoto - Kaname Asagiri
  • Tatsuhisa Suzuki - Kiichirō Misumi
  • Yūya Asato - Keisuke Naoto

Anime, Nisan ayında MBS, TBS ve BS-TBS Animeism bloğunda prömiyer yapacak ve aynı zamanda Amazon Prime Video'da da yayınlanacaktır. Anime 18 Mart'ta Yuko Ōno ve Himika Akaneya'nın yer alacağı özel bir televizyon programı yapılacaktır.

Anime 12 bölümden oluşacaktır.

Tadahito Matsubayashi (Tokyo Ghoul: Pinto), animeyi yönetmekte ve seri senaryolarından Takayo Ikami (Yuri Kuma Arashi, Beautiful Bones -Sakurako's Investigation-) sorumludur. Sakae Shibuya (A Centaur's Life, Kimi ni Todoke'nin 2. sezonu) karakterleri tasarlamakta ve Keiji Inai (Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon?, Outbreak Company) müziği bestelemektedir. i☆Ris  (PriPara, Twin Star Exorcists, Mushibugyō)  animenin OP tema şarkısını seslendirmektedir.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları