Magical Girl Boy Animesine, Kishō Taniyama ve Tatsuhisa Suzuki de Katıldı
Yaklaşan animenin eşsiz büyülü kızlarına mangada olmayan iki karakter katıldı.

Icchokusen Mōkon'un Magical Girl Boy mangasından uyarlanan TV animesi için iki yeni karakter ve bu yeni karakterleri de içeren bir afiş AnimeJapan 2018 etkinliğinde paylaşıldı. 

Kishō Taniyama, Magical Girl Eternal Dangerous Pretty rolünde,

Image

Tatsuhisa Suzuki, Magical Girl Everything Crazy Beauty rolünde.
Image

Gerçek kimlikleri bilinmeyen bu iki "gizemli sihirli kız" karakter, orijinal mangada yer almıyor; sadece anime yapım için üretilmiş durumdalar. Belki sadece magical girl olmak isteyen sıradan erkeklerdir, ne dersiniz? 

Orijinal yaratıcı Mōkon'un anime yapım için, çizdiği afiş de aşağıdadır:

Image

Anime, 2 Nisan'da AT-X'te prömiyer yapacak ve prömiyeri takip eden birkaç gün sonra Tokyo MX'te yayınlanmaya başlayacak. 

Image

Saki Hino, yeni bir idol grup olan Magical Twin'in üyesi liseli bir kızdır. Popüler idol grup Star☆Prince'ten Mohiro Mikage'ye (en yakın arkadaşının abisi) hayran ve onun için yapmayacağı şey yok! Kader bu ya; bir yakuza ile yapmış olduğu sözleşme sonucunda bir sabah erkek Mahou Shoujo olarak uyanır.

Itsuro Kawasaki (Rental Magica, Shining Hearts, Tsukiuta. THE ANIMATION) animeyi Pierrot+'da yönetecek. Yukiko Ibe (Nanatsuiro Drops, Jewelpet Twinkle, Onigiri) serinin karakterlerini çizecek.

Ayaka Ohashi animenin yıldızı Saki Uno'yu (aşağıdaki görselde solda) ve Kaito Ishikawa erkek Saki'yi (yukarıdaki görselde solda) seslendirecek. Benzer şekilde Sachika Misawa ve Wataru Hatano, Sakuyo Mikage (resimlerde sağda) kadın ve erkek karakterleri seslendirecek. 

Image

Aya Hisakawa, Saki'nin annesi Sayori'yi (resimde solda) ve Kazuya Ichijou Kokoro-chan (below right) Saki ve diğer kızlarla sözleşme yapan yakuzayı canlandırır. 

Image
Diğer karakterlerden bazıları da şöyle (soldan sağa):

* Toshiyuki Toyonaga, Saki Koji'nin hayran olduğu Star☆Prince idolü Mohiro Mikage rolünde, 
* Koji Yusa, Star☆Prince idol grubunun Hyōe isimli diğer üyesi rolünde,
* Showtaro Morikubo, Saki ve Sakuyo'ın manajeri Konami Yamo rolünde.

Image
Ohashi, animenin açılış şarkısı olan "NOISY LOVE POWER☆." isimli şarkıyı seslendirecek. Gösterinin ses aktörleri Toyonaga ve Yusa ikilisinin oluşturduğu STAR ☆ PRINCE, kapanış şarkısı olan "Garasu no Ginga" (Galaxy of Glass) şarkısını seslendirecek. 

Mōkon, mangasını Fusion Product'ın Comic Be dergisinde 2012'de yayımladı. Fusion Product, iki derleme cilt olarak 2014'te bir kitap çıkardı. Manga, Haziran 2014'te Comic Be dergisinde yeni bir serileştirmeye gitti. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları