Magia Record: Puella Magi Madoka Magica Side Story Animesinin 2. Sezonu İçin Tanıtım Videosu Yayınlandı
Magia Record: Puella Magi Madoka Magica Side Story anime serisinin resmi Twitter hesabı, çarşamba günü Magia Record: Puella Magi Madoka Magica Side Story 2. Sezon -Eve of Awakening- (Kakusei Zenya) için yeni bir tanıtım videosu yayınladı.

 Video, ClariS tarafından seslendirilen animenin OP tema şarkısı "Careless"i içermektedir.

https://twitter.com/magireco/status/1420368443321290759

Animenin ikinci sezonu TOKYO MX, Tochigi TV, Gunma TV ve BS11 üzerinden 31 Temmuz saat 12:00'de prömiyer yapacak. Funimation, Crunchyroll ve HIDIVE'da animeyi yayınlanacak.. Ayrıca Funimation bu ayın sonrasında animeyi Amerika, Kanada, İngiltere, İrlanda, Avustralya, Yeni Zellanda, Meksika, Brezilya, Kolombiya, Şili ve Peru'da yayınlamaya planlıyor. Anime Crunchyroll ve HIDIVE'da 7 Ağustos saat 12:30'da yayınlanacak.

ÖZET:

Orijinal oyunun hikayesi, Puella Magi Madoka Magica animesinin spinoff''u, gelişmekte olan Kamihama şehrinde geçmektedir. Büyülü kızlar, tuhaf bir güç tarafından yönetilen bu şehirde toplanır ve cadılardan alınan yeni bir güçle savaşırlar. Iroha Tamaki bu şehre gelir ve kayıp küçük kız kardeşi Ui'yi bulma umuduyla büyülü kızlara katılır. Çok öncesinde, Homura Akemi de bu şehre gelmişti. "Eğer bu şehrin gizemini çözebilirsem, belki Kaname'yi kurtarabilirim."

İlk sezonun oyuncuları ve kadrosu ikinci sezon için geri dönmüştür.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları