Maesetsu! Animesi Bu Yaz Prömiyer Yapacak
Resmi Twitter hesabı duyurdu.

Image

Kadokawa'nın orijinal animesi Maesetsu!'nun resmi Twitter hesabı Cuma günü yaptığı açıklamada, animenin bu yaz başlayacağını duyurdu.

Yuu Nobuta (High School Fleet, A Good Librarian Like a Good Shepherd) animeyi Studio Gokumi ve AXsiZ'de yönetiyor. Mugendai∞ orjinal eser ile ve Lucky Star manga yazarı Kagami Yoshimizu de orjinal çizimlerle görevlendirildi (ayrıca, proje için bir manga hazırlıyor). Touko Machida (DIVE!!, Wake Up, Girls!) serinin düzenlemelerinden sorumlu ve Shōta Gotō ve Joe Itou ile senaryoları yazıyor (Nichijō, Lucky Star). Katsuzo Hirata (Ben-To, Angel Beats!) karakterleri tasarlıyor. Masaru Koseki (Ms. Koizumi loves ramen noodles, Demon King Daimao) ve Naoki Yamauchi ( Bleach'in animasyon yönetmeni, Chronicles of the Going Home Club) baş animasyon yönetmenleri.

Proje, gençlik yıllarını yaşayan dört kızı konu alıyor, cesurca mücadele ederek hayallerini gerçekleştirmeye çalışıyorlar.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları