Made in Abyss Derleme Filmleri Ocak'ta Sinemaya Geliyor
İki film birden geliyor.

Made in Abyss anime devamı için sabırsızlıkla bekleyenler, artık ilk derleme filminin yakında geleceğini rahatlayabilirsiniz.

Evet doğru, Abyss Made: Tabidachi no Yoake 4 Ocak'ta sinemalarda. İkinci film, Made in Abyss: Hourou Suru Tasogare 18 Ocak'ta gelecek.

Peki, neden geçen sene yayınlanan bir animenin yoğun bir devam serisi bu kadar yakında oluyor? Çünkü derleme filmler popüler animeleri tanıtmak için popüler bir yol. Japonya'daki her bölge, bir televizyon kanalına sahip değil ve dizilerin bittikten sonra tekrar çekilmeleri çok ender.

Akihito Tsukushi, 2012 yılında Made in Abyss mangasını yayımlamaya başladı ve olgun hikayesi ile korku duygusunu iyi aktarmasıyla övgü kazandı. Hikaye, annesi gibi büyük bir Cave Raider olmayı hayal eden ve Abyss'in gizemini çözmeye çalışan bir öksüz olan Riko’nun etrafında yaşanmaktadır. Abyss, garip yaratıklar ve eserler barındıran keşfedilmemiş bir mağara sistemidir. Kuşaklar boyunca kaşifler uçuruma çekildi, ama ölümcül yaratıklar ve “Curse of the Abyss” yüksek bir ölüm oranına neden oluyor. Riskleri bilmesine rağmen, Riko Abyss'in dibine inmeye kararlı.

Kinema Citrus geçen yaz yayınlanan 13 bölümlük uyarlama üzerinde çalıştı. Ayrıca, devam filmi ve derleme filmler üzerinde çalışıyorlar.

kaynak: GoBoianio

Meraklı anime izleyicisi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları