Love Live! Sunshine!! School Idol Diary: Chika Riko Yō-hen Romanı Manga oluyor
Aquors ikinci yıla odaklanan manga uyarlamasını 30 Ağustos'da yayınlıyor

Kadokawa'nın Dengeki G's Comicdergisinin eylül sayısının 30 Temmuz'da belirttiğine göre Masaru Oda, 30 Ağustos'da Sakurako Kimino'nun Love Live! Sunshine!! School Idol Diary romanlarının üç bölümlük manga uyarlaması çıkaracak. Love Live! Sunshine!! School Idol Diary: Chika Riko Yō-hen başlıklı manga, Aqours grubunun ikinci yılına odaklanacak.

Manga,  Japonya'da Love Live! Sunshine!! animesinin sınırlı sayıda üretilen Blu-ray Disk ciltleriyle bir arada satılan dört serinin ilkini uyarlıyor.

İlk Love Live! Sunshine!! School Idol Protect animesini de benzer Kimino'nun School Idol Diary roman serisine sahipti ve bu romanların da benzer manga uyarlamaları oldu.

Oda aynı zamanda Love Live! Sunshine!! animesinin manga uyarlamasını çiziyor.

Oda ayrıca Love Live! Sunshine!! animesinin manga uyarlamasını da çiziyor! Oda mangayı 2014 Mart ayında Kadokawa’s Dengeki G’s Magazine’de yayınlamaya başladı. Kadokawa manganın ikinci tamamlanmış kitap serisini Temmuz 2017’de yayınladı. 

The Love Live! Sunshine!! projesi ilk 2015’de duyuruldu. Projenin üç anahtar kelimesi “Okuyucu Katılımı” “μ'lardan Esinlenmek” ve “Deniz kıyısı kasabası teması.”

Grubun ismi olan Aqours, hayranlar tarafından oyla seçildi.

İlk Love Live! Sunshine!! animesi 2016 Temmuz’da gösterime girdi. Funimation, Crunchyroll ve Daisuki Japonya dışı yayınları yaptı. İkinci sezon Love Live! Sunshine!! geçen yıl ekim ayından aralık ayına kadar sürdü. Crunchyroll, diziyi Japonya'da yayınlandığı gibi yayınlarken Funimation bir İngiliz dublajını yayınladı.

Seri, Love Live! Sunshine!! The School Idol Movie Over The Rainbow ismi ve yepyeni bir hikayeyle 4 Ocak'da çıkışını yapacak. 

Kaynak: AnimeNewsNetwork

私は可愛いですね

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları