Love After World Domination Animesi İçin Tanıtım Videosu Yayınlandı
Hiroshi Noda ve Takahiro Wakamatsu'nun Koi wa Sekai Seifuku no Ato de (Love After World Domination) adlı mangasının TV anime uyarlaması için perşembe günü bir tanıtım videosu yayınlandı. Video, animenin ana oyuncularını, ana kadrosunu ve 2022'de gerçekleştirilecek olan prömiyerini duyurdu.

Kazuya Iwata (Cute Executive Officer) animeyi project No.9 üzerinden yönetmekte ve Satoru Sugizawa (Cute Executive Officer) senaryodan sorumludur. Akemi Kobayashi (Air movie, Chi's Sweet Home, Pretear) karakterleri tasarlamakta. Satoshi Motoyama ses yönetmeni ve Satoshi Hōno ve Ryūnosuke Kasai müziği bestelemekte. Pony Canyon ve App Dream müzik prodüksiyonunda çalışmakta ve Dream Shift projenin prodüksiyonundan sorumludur.

 

Ana Oyuncu Kadrosu:

  • Yūsuke Kobayashi, Fudō Aikawa/Red Gelato'yu seslendirmektedir.
  • Ikumi Hasegawa, Desumi Magahara/Queen of Death'i seslendirmektedir.
  • Fumihiko Tachiki anlatıcıdır.

ÖZET:

Romantik komedi mangası, amacı dünyaya barış getirmek olan Gelato 5 kahraman bölüğünün lideri Fudō Aikawa ve amacı dünyaya egemen olmak olan gizli Gecko organizasyonunun savaşçı lideri Desumi Magahara arasındaki ilişkiyi konu almaktadır.

Noda ve Wakamatsu (Ningyohime no Gomen ne Gohan) mangayı Monthly Shonen dergisi üzerinden 2019'un Ekim ayında yayımlamaya başladı. Kodansha, 8 Nisan'da manganın üçüncü cildini yayımladı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları