Live-Action Sonic the Hedgehog Filminin Devam Filmi Geliyor
Paramount Pictures Perşembe günü yaptığı açıklamada, Jeff Fowler'ın yönettiği, Pat Casey ve Josh Miller'ın senaryo yazarlığını yaptığı Sonic the Hedgehog filminin devam filminin geleceğini açıkladı.

Sonic the Hedgehog'un ilk live-action serüvenini sevdiyseniz - Jim Carrey'in Dr.Robotnik rolüyle dönüşüyle birlikte - bu haber oldukça hoşunuza gidecek. Aslında başarısı ile bunun gerçekleşeceğini çok kolay bir şekilde bizlere göstermesine rağmen, Variety exclusive, Paramount ve Sega Sammy'nin bir devam filminin resmi olarak hazırlık safhasında olduğunu doğruladı.


Çalışmalar henüz başladığı için şu anda elimizde çok fazla bilgi bulunmamakta. Jeff Fowler, yönetmenliğe, Pat Casey ve Josh Miller senaryo yazarlığına devam etmektedir. Yayın tarihi ve oyuncular gibi ek bilgiler için beklemeye devam edeceğiz.

Sonic the Hedgehog ilk yayınlandığında, video oyunundan uyarlamış bir film olmasına rağmen tüm zamanların en büyük hafta sonu çıkışı skorunu elde etmeyi başardı ve Başkanlar Günü hafta sonu için en iyi dördüncü film çıkışı olma hakkını kazanmıştır. Box Office Mojo'nun web sitesine göre, ABD'de Pokémon Detective Pikachu, bir oyun uyarlaması olmasına rağmen  146.066.470 ABD Doları ile 1 numaralı film olma hakkını kazanmıştı (Detective Pikachu, ABD'den 144.105.346 ABD doları kazanmıştı). Film, dünya genelinde toplam 160.700.000 ABD Doları kadar bir kazanç elde etmiştir.


Filmin, 27 Mart'ta Japonya'da yayınlanması planlanıyordu ancak Japon film distribütörü Towa Pictures, COVID-19 salgınının yayılmasını engellemeye yardımcı olma amacıyla filmin yayın tarihini erteledi. Film, Japonya'da Sonic The Movie başlığı altında yayınlanacaktır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları