Live-Action Rurouni Kenshin Serisi 'Son Bölüm' Çekimleri Tamamlandı
İki filmden oluşan son bölüm, 2020 yılı yazında izleyici ile buluşacak.

Warner Bros. 21 Haziran Cuma günü yaptığı açıklamada, Nobuhiro Watsuki'nin Rurouni Kenshin mangasından uyarlanan live-action serisi son bölümü kamera çekimlerinin tamamladığını açıkladı. Son bölüm 4 Kasım - 7 Haziran tarihleri arasında; Kyoto, Nara, Shiga, Mie, Hyōgo, Kumamoto, Hiroshima, Tochigi, Saitama, Shizuoka, Osaka ve Nagano olmak üzere 43 farklı yerde çekildi. 

Watsuki, başrol oyuncusu Takeru Satoh'a ithafen "Kenshin'i oynadığın için teşekkürler! Yürekten teşekkür ederim!" yazan bir shikishi taslağı paylaştı.

Son bölüm 2020 yazında gösterime girecek iki filmden oluşuyor. İlk bölüm Jūji Kizu no Nazo (Çapraz Yaranın Gizemi) ve ikinci bölüm Saikyik no Teki - Enishi (En Korkunç Düşman - Enishi). Takeru Satoh, Himura Kenshin rolünde ve Keishi Ōtomo yönetmen olarak seride yeniden karşımıza çıkıyor.

Kaoru Kamiya'yı canlandıran aktris Emi Takei'nin, kontratını ihlal ederek hamile kalması haberi ile Eylül 2017'de Rurouni Kenshin'in yeni bir live-action filminin planlandığı ortaya çıkmıştı. 

Serinin ilk filmi 2012'de, devam filmlerinin 2014'te Japonya'da yayınlanmasının ardından; üç film birden ABD sinemalarında Ağustos Eylül ve Ekim 2016'da gösterime girmişti. Filmler 160 milyon dolarlık bir gişe hasılatı ile uluslararası büyük bir başarı yakalamıştı. 

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları