Live-Action Kasane Filmi İçin İki Yeni Video Yayınlandı
TOHO, Daruma Matsuura'nın Kasane adlı mangasının live-action filmi uyarlaması için Çarşamba günü iki yeni video yayınladı.

İlk klip, filmin içinde gerçekleştirilen "Seven Veil Dance"i ve sahne arkası sahneleri, dans provalarını göstermektedir. İkinci video, film için Aimer tarafından gerçekleştirilen "Black Bird" tema şarkısını içermektedir. 


Film Cuma günü Japonya'da başlamıştır.

Tao Tsuchiya (soldaki) Nina'nın yüzüne sahip olan Kasane'nin yanı sıra Nina Tanzawa'yı da oynamaktadır. Kyōko Yoshine (sağdaki), Kasane'nin yanı sıra Kasane'nin yüzüne sahip olan Nina'yı da oynamaktadır. 

Diğer Oyuncular:  (aşağıdaki resimden soldan sağa doğru)

  • Yū Yokoyama - Reita Ugō
  • Rei Dan - Sukeyo Fuchi
  • Tadanobu Asano - Kingo Habuta

Oyuncular arasında ayrıca Mariko Tsutsui, Tomoko Ikuta ve Kunio Murai'da yer almaktadır.


Yūichi Satō (live-action Nōnai Poison Berry, Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru) filmi yönetmektedir ve Tsutomu Kuroiwa (GANTZ:O, One Piece Film Gold, live-action Black Butler) senaryoları yazmaktadır.

Kodansha Comics, mangayı geçtiğimiz Mayıs ayında İngilizce ve dijital olarak yayınlamaya başlamıştır. Şirket hikayeyi şu şekilde anlatmaktadır:

Kasane'nin yüzü o kadar çirkindir ki, ona ikinci kez bile bakmaya dayanamazsınız - ve çirkinliği onu hayatında sert bir yolda sürüklemiştir. Ama annesi ona bir şey bırakmıştı: bir ruj. Bu rujun gücü ile acımasız yaşamı ile ilgili her şey değişecekti.


Matsuura, seriyi Nisan 2013'te Kodansha'nın Evening dergiside yayınlamaya başlamıştır ve seri 10 Ağustos'ta sona ermiştir. Kodansha, Cuma günü 14. cildi yayınlamıştır. Manga, 2015 yılında Kodansha Manga Ödülleri'ne ve Manga Taisho Ödülü'ne aday gösterilmiştir.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları