Live-Action Kakegurui Serisinin 2. Sezonu İçin Bir Görsel Yayınlandı
Homura Kawamoto ve Tōru Naomura'nın Kakegurui-Compulsive Gambler adlı mangasının live-action uyarlamaları için açılan resmi web sitesi, Pazartesi günü ikinci sezon için prömiyer tarihini ve yeni görseli yayınladı.

Seri, MBS'de 31 Mart'ta saat 12: 50'de ve 2 Nisan'da saat 01: 28'de (yani 3 Nisan'da) TBS'de prömiyer yapacaktır. Yeni seri, her iki kanalın "Drama" seçeneğinde yayınlanacaktır.

Oyuncular, serinin ikinci sezonunda da rollerini tekrar oynayacaklardır. Sayuri Matsumura oyuncu kadrosuna katılarak  Yumemi Yumemite'yi ve Elaiza Ikeda Kirari Momobari'yi oynayacaktır. Katsuhito Motegi ve Shinya Nagano ikinci sezonu yönetmekte, Minato Takano ve Tsutomu Hanabusa senaryoları yazmaktadır. Hanabusa genel müdür olarak devam etmektedir.

Yeni live-action filmi Mayıs ayında başlayacaktır.

10 bölümlük ilk sezon Ocak 2018'de MBS ve TBS'de başlamıştır. Seriyi Tsutomu Hanabusa (Heroine Shikkaku, Asahinagu) yönetmiştir. Netflix, seriyi Japonya dışında yayınlamaktadır.


Homura Kawamoto ve Tōru Naomura'nın Kakegurui - Compulsive Gambler adlı mangası, Mart 2014'te Square Enix’in Gangan Joker dergisinde başlamıştır. Yen Press, mangayı lisanslamıştır ve şu şekilde özetlemektedir:

Özel Hyakkaou Akademisi. Çok tuhaf bir müfredata sahip ayrıcalıklı bir kurumdur. Görüyorsunuz, zenginlerinde zenginlerinin oğulları ve kızları olduğunuzda sizi ileride tutan atletik güç veya kitap kurtluğu değildir. Rakibini okumak ve anlaşma sanatıdır. Bu becerileri geliştirmek için, sıkı bir kumar müfredat programından daha iyi bir yol var mı? Özel Hyakkaou Akademisi'nde kazananlar krallar gibi yaşar ve kaybedenler kötü muameleye çarptırılır. Fakat Yumeko Jabami kayıt yaptığında, bu çocuklara gerçek bir yüksek rütbenin nasıl göründüğünü öğretecektir!

Manga, 2017 Temmuz-Eylül tarihleri arasında Japonya'da yayınlanan bir TV anime serisine ilham kaynağı olmuştur. Seri Şubat 2018'de Japonya dışında Netflix'te yayınlanmıştır. Anime, 8 Ocak'ta ikinci sezonun prömiyerini yapmıştır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları