Live-Action Kakegurui Filmi İçin Yeni Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı
Homura Kawamoto ve Tōru Naomura'nın Kakegurui - Compulsive Gambler adlı mangasınına dayanan ikinci Live-Action Kakegurui sezonu için resmi web sitesi, Soraru'nun seslendirdiği "I Fake Me" tema şarkısının da bulunduğu bir tanıtım videosu yayınladı.

Film, 3 Mayıs'ta çıkış yapacaktır. 

Oyuncular, serinin ikinci sezonunda da rollerini tekrar oynayacaklardır. Sayuri Matsumura oyuncu kadrosuna katılarak  Yumemi Yumemite'yi ve Elaiza Ikeda Kirari Momobari'yi oynayacaktır. Katsuhito Motegi ve Shinya Nagano ikinci sezonu yönetmekte, Minato Takano ve Tsutomu Hanabusa senaryoları yazmaktadır. Hanabusa genel müdür olarak devam etmektedir.


Yeni Oyuncular:

  • Hio Miyazawa - Amane Murasame (Hem öğrenci konseyinde bulunan hem de Yumeko'ya karşı olan "Village" adlı bir grubun lideridir.)
  • Haruka Fukuhara - Eri Arukibiju ("Village"ın liderleri arasındaki bir üyedir.)
  • Eski Nogizaka46 idolü Marika Itō - Tomu Inuhachi (Okuldan uzaklaştırılmış bir öğrenci.)
  • Akira Onodera - Kyū Nitobe (Öğrenci konseyi, Yumeko ve Village'ın hikayesine sahip, gazetecilik kulübünün bir üyesidir.)


10 bölümlük ilk sezon Ocak 2018'de MBS ve TBS'de başlamıştır. Seriyi Tsutomu Hanabusa (Heroine Shikkaku, Asahinagu) yönetmiştir. Netflix, seriyi Japonya dışında yayınlamaktadır.


Homura Kawamoto ve Tōru Naomura'nın Kakegurui - Compulsive Gambler adlı mangası, Mart 2014'te Square Enix’in Gangan Joker dergisinde başlamıştır. Yen Press, mangayı lisanslamıştır ve şu şekilde özetlemektedir:

Özel Hyakkaou Akademisi. Çok tuhaf bir müfredata sahip ayrıcalıklı bir kurumdur. Görüyorsunuz, zenginlerinde zenginlerinin oğulları ve kızları olduğunuzda sizi ileride tutan atletik güç veya kitap kurtluğu değildir. Rakibini okumak ve anlaşma sanatıdır. Bu becerileri geliştirmek için, sıkı bir kumar müfredat programından daha iyi bir yol var mı? Özel Hyakkaou Akademisi'nde kazananlar krallar gibi yaşar ve kaybedenler kötü muameleye çarptırılır. Fakat Yumeko Jabami kayıt yaptığında, bu çocuklara gerçek bir yüksek rütbenin nasıl göründüğünü öğretecektir!

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları