Live-Action Gangoose Filminin Teaser'ında Kasım’da Yayınlanacağı Açıklandı
Başrollerinde Ryo Kato, Mahiro Takasugi ve Daichi Watanebe paylaştığı manga uyarlaması olan film, 3 gencin gasp yapmaya başladığı hikayeyi anlatıyor.

Daisuke Suzuki ve Keisuke Hiya’nın mangasından uyarlanan filmin resmi web sitesinden Çarşamba günü bir teaser video yayınlandı. Bu videoda filmin Kasım’da yayınlanacağı açıklandı.

İzlemek isteyenler için videoyu buraya bırakıyorum.

Filmin ana karakterleri;

Ryo Kato, grubun gururlu mekanisti Kazuki rolünde. Hayatının çoğunda kız kardeşinden ayrı yaşamıştır ve şimdi onu geri almak için uğraşıyor.

Mahiro Takasugi, grubun beyni ve stratejisti Saike rolünde.

Daichi Watanabe, grubun şoförü Takeo rolünde.

Kento Hayashi, Aoi Itō, Maika Yamamoto, Sumire Ashina, Katsuya, Hannya, Ken Sugawara, Shōta Saitō, Keita Saito, Nobuaki Kaneko, Mariko Shinoda ve MIYAVI gibi oyuncularda filmde yer alıyor.

Yönetmen koltuğunda Yü İrie oturuyor ve senarist olarak Kiyoto Wada görev yapacak.

Manga Kazuki, Saike ve Takeo isimli aileleri tarafından suistimal edilmiş ve ıslah evinde tanışmış üç genci konu alıyor. Bu üç genç hayatta kalmak için birer suçlu olmaya karar verip, beraber gasp yapmaya başlıyor.

Gazeteci ve yazar Suzuki ve Hiya'nın mangası 2013 yılında Kodansha’nın Morning isimli dergisinde yayınlamaya başladı ve Ocak 2017’de sona erdi. Kodansha manganın 16. ve son tamamlanmış cildini Nisan 2017’de yayınladı. Manga, Daisuke Suzuki’nin topladığı yaşanmış bilgilere dayanan gerçek öyküler içermektedir. Suzuki, 13 yıldır suç muhabiri olarak görev yapmış ve Japonya'da suç ve yoksulluk üzerine sayısız kitap yazmıştır.

kaynak: Animesnetwork

Meraklı anime izleyicisi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları