Live Action Alita: Battle Angel Filminin Comic-Con Trailer’ı Yayınlandı
Film 21 Aralık’ta Kuzey Amerika’da seyirciyle buluşacak.

20th Century Fox, Robert Rodriguez’in Alita: Battle Angel filmi için, Yukito Kurisho’nun Battle Angel Alita mangasının live action uyarlaması, Pazartesi günü bir trailer yayınladı. Fragman ilk olarak 18 dakika süren diğer çekimlerle birlikte Comic-Con International: San Diego etkinliğinde bir panelde Cuma günü gösterildi.

IGN ayrıca Cuma günü, Comic Con gösteri katında sergilenen Alita figürünü gösteren başka bir video yayınladı.

Fox, filmi 20 Temmuz 2018'de Kuzey Amerika'da geniş bir kitleye yayınlamayı planlamıştı, ancak şimdi 21 Aralık'ta filmi yayınlayacak. Film IMAX olarak sinemaya gelecek.

Film Japonya'da Alita: Battle Angel başlığıyla açılacak yani manganın orijinal GUNNM (銃 夢) başlığıyla değil. Filmdeki kahramanın ismi de Japonca'da Alita, manganın orijinal Japonca sürümünde olduğu gibi Gally değil. Film bu yaz Japonya'da sinema severlerle buluşacak.

Filmde Alita’nın motion capture’u -canlı gerçekleştirilen hareketlerin 3 boyutlu ortama aktarılması- için Rosa Salazar (Maze Runner: Scorch Trials, The Divergent Series: Insurgent, Man Seeking Woman) rol alacak.

Bildirilen diğer üyeler:

  • Alita’yı bulup ona hocalık yapan Cyber cerrahı Doctor DysonIdo rolünde Christoph Waltz (Inglourious Basterds, Django Unchained, Spectre, The Legend of Tarzan).
  • Bol bol CGI ve yeşil ekran ile göreceğimiz kötü rolündeki canavarımsı cyborg rolünde Jackie Earle Haley (Watchmen, A Nightmare on Elm Street remake, Preacher, The Dark Tower, The Birth of a Nation)
  • Damascus kılıcını elinde bulunduran kötü cyborg Zapan rolünde Ed Skrein (The Transporter Refueled, Deadpool)
  • Alita’yla romantik bir ilişkisi olacak, Motorball denen gladyatör stilli oyunu ona nasıl oynayacağını öğreten ayrıca gizli iş olarak robot parçaları çalan Hugo rolünde Keean Johnson (Nashville, Spooksville)
  • Elza González (From Dusk Till Dawn: The Series)
  • Hugo’nun kurnaz arkadaşı rolünde Jorge Lendeborg Jr. (Spider-Man: Homecoming, The Land)
  • Mangadaki genç bir fotoğrafçı olan Koyomi rolünde Lana Condor (X-Men: Apocalypse)
  • Mangada bulunan bir cyborg karakteri canlandıracak Leonard Wu (Marco Polo)
  • Orijinal mangada da bulunan bir Motorball oyuncusu Ajakutty rolünde Marko Zaror (Machete Kills)
  • Filmin kötülerinden birini canlandıracak Jennifer Connelly (American Pastoral, Hulk, Dark Water)
  • Gelda rolünde Michelle Rodriguez (Fast and the Furious)
  • İki adet belirtilmemiş rolü bulunan Mahershala Ali (Moonlight, Hidden Figures)

Hollywood Reporter filmi şöyle açıkladı:

26. yüzyılda geçen Alita: Battle Angel, bir bilim insanının çöp bahçesinde keşfedilen bir kadın cyborgu anlatıyor. Ölümcül dövüş sanatları eğitimi dışında önceki yaşamına dair hiçbir şey hatırlamayan kadın, suçluları kovalayan bir ödül avcısı olur.

Aslında aksiyon-macera öyküsü olan film, arka planda kendini keşfetme ve aşk arayışı temalarını da seyirciye sunmayı amaçlamaktadır.

Filmin yönetmeni Robert Rodriguez (El Mariachi, Once Upon aTime in Mexico, Sin City, Spy Kids).  James Cameron ve onun Lightstorm Entertainment partneri Jon Landau projenin yatırımcılığını üstleniyor ve senaryoyu Shutter Island'ın senaristi Laeta Kalogridis kaleme aldı.

Entertainment Weekly ile yaptığı röportajda Rodriguez, filmin bağımsız bir hikaye olduğunu, ancak "devam edebilecek bir dünyayı ve bir karakteri işlediğini” söyledi. Cameron aslen üçleme için plan yapmıştı.

kaynakann

Meraklı anime izleyicisi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları