Live-Action Alice in Borderland İçin Yeni Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı
Perşembe günü Netflix, Haro Aso'nun Alice in Borderland (Imawa no Kuni no Alice) adlı mangasından uyarlama olan live-action serisi için İngilizce altyazılı yeni bir tanıtım videosu yayınladı.

Tanıtım videosu, karakterlerin birbirlerine karşı oynamaya zorlandıkları hayatta kalma oyununu oynamak üzere terk edilmiş Tokyo şehrine gelişlerini göstermektedir. 

Netflix ayrıca 12 ana karakterin bir arada bulunduğu yeni bir görsel yayımladı.

Seri, dünya genelinde Netflix üzerinden 10 Aralık tarihinde 190 ülkede yayınlanacaktır.

Kento Yamazaki (live-action Kingdom, Orange, JoJo's Bizarre Adventure, Your Lie in April) Ryōhei Arisu karakterini ve Tao Tsuchiya (live-action Rurouni Kenshin, Orange, Library Wars, Aozora Yell) Yuzuha Usagi karakterini seslendirecektir.


Oyuncu Kadrosu:

  • Nijirō Murakami - gizemli Cheshire
  • Yūki Morinaga - Chōta, Arisu'nun birlikte Borderland'da gönderildiği arkadaşı
  • Keita Machida - Karube
  • Ayaka Miyoshi - rasyonel ve akılcı An
  • Dori Sakurada - kurnaz Niragi
  • Aya Asahina - Kuina, Cheshire ile güdüleri aynıdır
  • Shuntarō Yanagi - yüzünde rahatsız edici bir dövmeye sahip olan Last Boss 
  • Yūtarō Watanabe - Tatta, Arisu tarafından kurtarılır ve sonrasında ona katılır 
  • Ayame Misaki - Shibuki, Borderland'da Arisu ile tanışan ilk kişi
  • Mizuki Yoshida - Asahi, hayatı kader tarafından oynanmış bir liseli
  • Tsuyoshi Abe - Kuzuryū, hiçbir duyguya ihanet etmeyen bir poker yüzlü 
  • Nobuaki Kaneko - karizmatik Şapkacı
  • Shō Aoyagi - Agni, oyundaki güçlü oyuncu
  • Riisa Naka - zarif ama gizemli Mira


Shinsuke Satō (live-action Bleach, Kingdom films; Oblivion Island anime film) seriyi yönetmekte ve Yoshiki Watabe ile Yasuko Kuramitsu, Satō'yla birlikte senaryoları yazmaktadır. ROBOT planlama ve prodüksiyon olarak hizmet vermektedir.

ÖZET

Manga, gündelik hayatının çekilmezliğinden bıkmış bir liseli olan Ryōhei Arisu'yu (Japonca'da "Alice" ile aynı telaffuza sahiptir) konu almaktadır. Bir gece, kasabada takılmak üzere kötü arkadaşları Karube ve Chōta'nın peşlerine takılır. Ancak kasaba birdenbire dev havai fişeklerle kaplanır. Ryōhei kendine geldiği zaman etrafında kimsenin olmadığını fark eder. Kendilerini farklı bir dünyada bulan Ryōhei, Karube ve Chōta ya hayatta kalma oyunlarına katılmakla ya da anında öldürülmekle tehdit edilir. Hem yaşamak hem de kendi dünyalarına dönmenin bir yolunu bulmak üzere üçlü savaşmayı seçer.

Asō, 2010 yılında Shogakukan'ın Weekly Shonen Sunday S (eski adıyla Shōnen Sunday Chō) dergisi üzerinden mangayı serileştirmeye başladı. Seri, final hikayesine girdiğinden dolayı Mart 2015'te Weekly Shonen Sunday'e transfer oldu. Shogakukan, 18 adet kitap cildinden oluşan seriyi yayınladı ve seri Mart 2016'da sona erdi. Manganın 12, 13 ve 14. ciltleri OVA bölümleriyle birlikte yayımlandı.

Alice in Borderland: Chi no Kyokuchi - Daiya no King-hen adlı spinoff serisi, Weekly Shonen Sunday'de Ekim 2014'ten başlayarak Şubat 2015'e kadar yayınlandı. Asō ayrıca Ağustos 2015'te Takayoshi Kuroda'nın çizimlerinden oluşan Imawa no Michi no Alice adlı ayrı bir spinoff serisini Shogakukan'ın Weekly Sunday GX dergisi üzerinden yayımlamaya başladı. Shogakukan, seri için sekiz cilt yayınladı ve seri Şubat 2018'de sona erdi.


Aso, 14 Ekim'de Shogakukan'ın Weekly Shonen Sunday dergisi üzerinden Imawa no Kuni no Alice Retry (Alice in Borderland Retry) adlı yeni bir spinoff manga serisi yayımlamaya başladı .

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları