Levius Bilim Kurgu Boks Animesi 28 Kasım'da Çıkacak
Şarkıcı Nazome, "zekâ ve aşk" tema şarkısını seslendiriyor.

『Levius -レビウス』 PV - Netflix

Netflix, Çarşamba günü Haruhisa Nakata'nın bilim kurgu boks mangası Levius'un 3D CG anime serisi için yeni bir fragman ve görsel paylaştı. Fragman, animenin 28 Kasım'da Netflix'de çıkacağını duyuruyor ve bu şarkıyla profesyonel olarak çıkış yapan şarkıcı Nazome'nin tema şarkısı "zekâ ve aşk" duyuluyor. 

Image

Animenin oyuncu kadrosu:

Levius Cromwell rolünde Nobunaga Shimazaki

Image


Çocukluğundan bu yana Levius'u destekleyen amcası, Zachs Cromwell rolünde Junichi Suwabe

Image


 Zachs'in arkadaşı ve Levius'un yapay kolunu hazırlayan mükemmel mühendis Bill Weinberg rolünde Takahiro Sakurai

Image


Natalia Garnet rolünde Ayane Sakura, Levius'u rakip olarak gören bir siber boksör

Image


Kıdemli bir siber boksör rolünde Malcolm Eden olarak Houchu Ohtsuka

Image


Üst düzey bir siber boksör olan Hugo Stratas rolünde Daisuke Ono

Image


Levius'tan önce ortaya çıkan gizemli güzel kız rolünde Saori Hayami

Image


Dev şirket Ametist'in liderliğini yapan gizemli maskeye sahip bir adam olan Dr.Crown rolünde Mamoru Miyano

Image


Hiroyuki Seshita (Ajin, Blame!, Godzilla: Planet of the Monsters) animenin ana yönetmenliğini yaptı, Keisuke Ide (Ajin bölüm yönetmeni) ise animeyi Polygon Pictures'da yönetmetti. Hiroshi Seko (Attack on Titan: Lost Girls, Seraph of the End: Vampire Reign, Ajin) serinin senaryolarından sorumlu ve Kenta Ihara (Saga of Tanya the Evil, Vinland Saga)ile birlikte senaryoyu yazıyor. Karakter tasarımcısı Yuki Moriyama (Knights of Sidonia, Ajin, Blame!) Ve Naoya Tanaka ile Ferdinando Patulli üretim tasarımcısı olarak görev yaptılar.

Mitsunori Kataama fotoğraf yönetmeni, Takeshi Iwata ise CG danışmanı olarak görev yapıyor. Yuuki Hatakeyama sanat yönetmeni olarak görev alıyor. Hironori Noochi renk tasarımından sorumlu kişi. Yoshikazu Iwanami ses yönetmeni ve Yūgo Kanno müzikleri besteliyor.

Image

Netflix animeyi hikayesini şöyle anlatıyor:

Cihazların buharla beslendiği bir çağda, gövdeleri makinelere bağlayan teknoloji, siber boks mücadelelerini son derece popüler hale getiriyor.

Levius adında genç bir adam bu kavgalara yalnızca kaderine bağlı olarak çıkıyor, ancak yetenekleri geleceğini belirleyen şey olacak.

Nakata, Ocak 2013'te Shogakukan's Monthly Ikki dergisinde Levius'u piyasaya sürdü, ancak derginin yayının kesildiği Eylül 2014'te seriyi sonlandırdı. Manga daha sonra Mart 2015'te Levius/est başlığı altında Shueisha's Ultra Jump dergisinde tekrar başladı ve hala devam ediyor. Shogakukan, Levius için üç cilt çıkardı ve Shueisha, 19 Haziran'da Levius/est'ın 6. cildini yayımladı.

Viz Media mangayı lisansladı ve ilk cildi 17 Eylül'de yayımladı.

Ayrıca, Nakata, P.A. Works'un devam eden tv animesi Fairy gone için özgün karakter tasarımları yapıyor.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları