Legend of the Galactic Heroes: Die Neue These Anime’si 2. Sezon Tanıtım Videosu Yayınlandı
Bu yıl gösterilecek 2. sezon, her biri 4 bölümden oluşan 3 filmden oluşuyor.

Yoshiki Tanaka'nın destansı bilim kurgu romanlarından uyarlanan Legend of the Galactic Heroes: Die Neue These Animesi’ nin resmi web sitesi, The Legend of the Galactic Heroes: Die Neue These Seiran (The New Thesis: Stellar War) ismiyle tanımlanan 2. sezon için bir tanıtım videosu yayınladı. Video, ilk sezonun sonunda gerçekleşen İttifak’ın İmparatorluğu işgalini takiben filmlerin kapsayacağı olayların bir ön gösteriminden oluşuyor.

İlk sezon, The Legend of the Galactic Heroes: Die Neue These Kaikō (The New Thesis: Star-Crossed), geçtiğimiz Nisan ayından 12 bölüm olarak yayınlanmıştı. Crunchyroll seriyi Japonya ile eş-zamanlı olarak yayınlamış, Funimation ise İngilizce dublajlı versiyonunu gösterime sunmuştu.

Image

Anime, Production I.G. stüdyolarında Shunsuke Tada (Kuroko's Basketball, STARMYU) tarafından yönetilirken senaryoyu Noboru Takagi (Durarara!!, Kuroko's Basketball) düzenliyor. Yoko Kikuchi (Junjō Romantica,Kuroko's Basketball, Sekai Ichi Hatsukoi - The World's Greatest First Love), Iwao Teraoka (The Brave Police J-Deckerkonuk karakter tasarımcısı, Kuroko'sBasketball hikâye yazarı), ve Katsura Tsushima (Kuroko's Basketball episodeanimation director) karakterleri tasarlıyor. Serinin baş animasyon yönetmeni ise Takayuki Goto (Kuroko's Basketball, Blood-C).

Animenin özel efektleri Atsushi Takeuchi (Napping Princess, Appleseed,Ghost in the Shell, Yukikaze) denetiminde hazırlanırken Atsushi Takeuchi, Shinji Usui (009 Re:Cyborg) ve Shinobu Tsuneki (Ghost in the Shell: Stand AloneComplex, Psycho-Pass), Naoyuki Kato (The Legend of the Galactic Heroes roman illüstrasyonları Starship Troopers)’nun mecha tasarımlarından orijinal içerikler üretiyor. Tanaka’ nın Wright Staff yönetim şirketi, Kitty Entertainment ile planlama konusunda iş birliği halinde projenin denetimini yapıyor. Tokuma Shoten, DMM Pictures, Shochiku ve Production I.G. ise prodüksiyonda birlikte çalışıyorlar.

   Image                 Image

Kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları