Latest Rose of Versaillers Mangasının Aralarında Vampirlerin Olacağı Görülüyor
Karakterin, Hagio Moto'nun tekrar günümüze getirdiği manga, Poe no İchizoku'daki bir köye gittiği görülmekte.

Latest Rose of Versaillers mangasının İngilizce versiyonu limbo'da yayımlanırken İkeda Riyoko yeni sürprizlerle çıkageldi. İkeda'nın tüm serilerde kullandığı modern diliyle yazılan son bölüm, Fransız Devrimi olmadan önceki zamanların da ötesine uzanıyor.

İkeda Latest Rose of Versailler için yayımladığı ek hikayelerden oluşan Rosalie Arc'ı, 5 Şubat'ta Margaret dergisinin "yan hikayeler" kısmında yayımlanması tamamlandı. Ve bu arkta Latest Rose of Versailler mangasının Poe no İchizouku'ya bağlı olduğunu görmüş olduk. 

Hagio, aslı 1976'da yazılmış olan Poe no İchizoku mangasını 2016'da Monthly Flowers dergisinde tekrardan hayata getirdi. Manganın hikayesi 19 ve 20. yy'larda Avrupa'da yaşamış olan 200 yaşındaki Edgar adındaki vampir ile başlamaktadır.

İkeda'nın yaptığı Rosalie Arc'ı, Marie Antoinette'nin son kölesi olan Rosalie Lamorlière odaklıdır. Ayrıca burada, Oscar'ın eski nişanlısı ve Kraliyet Muhafızları'ndan olan Girodelle Kontu'nun geri dönüşünün işaretleri verilmektedir. Sonralarda ise Kont'un aslında 30 yaşındaki bir adam kadar yaşlı görünmediği ve Poe no İchizoku'da olan bir köye dönüşünü göreceğiz.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları