Laid-Back Camp Animesi'nin Köri Soslu Rameni Gerçek Oluyor
Laid-Back Camp’te Rin, Nadeshiko’ya yardım ettiğinde ona kendi özel köri soslu ramenini verdiğini hatırladınız mı? Hayranlar yakında bu sahneyi animeden esinlenilmiş gerçek köri soslu eriştelerle beraber canlandırabilecekler.

Köri soslu ramen sahnesini hatırlayamayan hayranlar aşağıdaki video ile anılarını tazeleyebilir.

Köri soslu ramenin gerçek dünya versiyonunun çorbasında tonkotsu(domuz karın bölgesi ve kemikleri)tozu olacak. Erişteler 48 saatlik düşük sıcaklıktaki bir buharlandırma süreciyle hazırlanacak. Her paketin içinde Laid-Back Camp çıkartmalarından olacak(aşağıda fotoğrafları verilmiştir). Bunları toplayan ve köri soslu ramen paketlerinin yanında biletler gönderen kişiler animeden esinlenilmiş bir kart oyunu kazanma şansı yakalayacak.


Laid-Back Camp animesinin tüm kamp setine sahip olmak isteyen kişiler ayrıca Laid-Back Camp sırt çantasını, ızgarasını, çekicini, titanyum kupasını ve katlanabilir masayla birlikte el çantasını satın alabilirler.




Tokyo’nun Shosen Grande mağazası 20 Temmuz’da "Yurukyan△ ~Dokodemo Tent Hari!~" kart oyunu ile ilgili ücretsiz bir deneyim elde etme şansı sunacak. Oyun, farklı satıcılar tarafından 21 Temmuz’da piyasaya sürülecek.

Yen Press orijinal mangayı İngilizce olarak yayınlıyor ve Crunchyroll 12 bölümlük seri olarak yayınladı.

Kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları